Çivril Siyaset Haberleri

Çivril Siyaset haberleri ve güncel Çivril Siyaset gelişmeleri, Çivril Siyaset ile ilgili tüm video, Çivril Siyaset fotoğrafları ve Çivril Siyaset haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


SiYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Çivril’e ‘dijital belediyecilik’ vaadinde bulundu.

SiYASET

AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven Çivril için vizyon projeler hazırladıklarını belirterek, “Geleceğin Çivril’ini inşa etmek için yola...

SiYASET

Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan Adayı ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Çivril’in kaderi Özdemirci’den, Çivril’den, Haydan’dan belirlenecek” dedi.

GÜNDEM

Denizli İYİ Parti Çivril Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu, İYİ Parti kadrolarının Çivril’e hizmet için yola çıktığını söyledi.

SiYASET

AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven yoğun bir çalışma programı ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

SiYASET

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk seçim çalışmalarına memleketi Çivril’den başladı.

SiYASET

Seçim çalışması kapsamında ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, değişimin başladığını ve 1 Nisan’dan itibaren...

SiYASET

AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven Ak Parti ile yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

SiYASET

Çivril’de seçime Saadet Partisi desteği ile girecek olan Gelecek Partisi Çivril Belediye Başkan Adayı Ramazan Çakan saha çalışmalarına başladı.

SiYASET

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul Çivrillileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya davet etti.

SiYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere oldu.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partili gençler, soğuk havaya rağmen, Denizli CHP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yaptı.

Özel Haber