AK Parti Son Seçimde Neden Kaybetti? İşte Cevabı AK Parti Son Seçimde Neden Kaybetti? İşte Cevabı

31 Mart yerel seçim sürecine sayılı günler kala, Çivril Belediye Başkan Adayları seçim çalışmaları kapsamında vaatlerini açıklamaya devam ediyor. CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere ise seçim vaatlerine bir yenisini daha ekleyerek Çivril halkına daha hızlı hizmet verebilmek için bir mobil uygulama oluşturacaklarını söyledi. 

“Kağıt Ve Zaman İsrafı Azaltılacak”

Aday Semih Dere’nin hızlı etkileşim ve hızlı hizmet sağlayacak olan ‘dijital belediyecilik’ vaadi, kağıt ve zaman israfını da azaltacak. Aynı zamanda Çivrilli vatandaşların gerçekleştirecekleri işlemleri şeffaf bir şekilde takip edebileceklerini söyleyen Semih Dere, “Sorunlarımıza birlikte çözüm üretmek için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere yaptığı sosyal medya paylaşımında, belediye birimlerinin her türlü teknoloji ile 7 gün 24 saat erişilebilir olması gerektiğini vurgulayarak, “Dijital belediyecilik, hizmet anlayışımızın temelini oluşturuyor. Çağımız gelişmelerini takip ederek teknolojiyi halkın hizmetine sunmayı esas alarak hemşehrilerimizin taleplerine daha hızlı ve etkili yanıtlar verebilmek için coğrafi bilgi sistemlerine dayalı mobil uygulamalar oluşturacağız. Belediyecilik hizmetleri için anlık olarak belediyelere talep ve önerileri iletileceği, kağıt ve zaman israfının azaltılacağı acil belediyecilik sistemini yaygınlaştıracağız” dedi. Vatandaşın talep ve başvuru sürecini dijital alanda şeffaflaştırarak takip edilebilirliği sağlamayı amaçladığını belirten Belediye Başkan Adayı Dere, “Hemşehrilerimizin dijital okur yazarlığını arttırmak için projeler geliştireceğiz. Unutmayın biz dijital belediyecilik anlayışıyla sorunlarımıza birlikte çözüm üretmek için geliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Editör: Durmuş Özke