16:05 YAŞAM

15 gün önce hayatını kaybeden annesi ve bir ay önce vefat eden anneannesi adına mevlit okutan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı partililer ve sevenleri yalnız bırakmadı.

15:49 EKONOMi

Alkollü içeceklere gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'de çok tüketilen bir rakı markasının ürünlerine bugünden itibaren geçerli yüzde 11 zam geldi. İşte güncel rakı fiyatları.

15:48 EKONOMi

Kafe ve lokantalardaki KDV oranında değişiklik yapıldığı Resmi Gazete aracılığıyla duyuruldu. Yapılan değişiklikte KDV oranının lokanta ve kafeler için arttırıldığı görüldü.

15:28 GÜNDEM

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala üreticilerin kurbanlık satma, alıcıların ise uygun fiyata alma telaşı başladı. Denizli’nin Çivril İlçesi’nde hayvan üreticisi İbrahim Ünlü kurbanlık hayvanların fiyatlarını açıkladı.

15:00 EKONOMi

Ticaret Bakanlığı, IBAN kiralama konusunda adımlarını attı ve vatandaşları yüksek kazanç vaatlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

15:00 YAŞAM

Denizli Çivril ilçesi, Savran Mahallesinde yağmur duası yapıldı. Yağmur duasına çıkan köylüler önce şükür namazı kıldı sonra yağmur için dua etti.

14:48 YAŞAM

2024 yılının Kurban Bayramı ne zaman? Haziranın hangi günlerinde tatil olacak?

14:19 Ulusal Haberler

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağını açıkladı.

14:00 EKONOMi

TÜVTÜRK, yeni araç sahiplerine yönelik önemli bir uygulama duyurdu. Artık, araç satın alanların ilk 3 yıl boyunca araç muayenesi yaptırma zorunluluğu bulunmayacak. Bu uygulama, sürücülere büyük bir kolaylık sağlayacak ve ilk yıllarda ek bir mali yük altına girmelerini engelleyecek.

13:48 ASAYİŞ

Denizli Pamukkale ilçesi, Şahin Tepesi olarak bilinen mevkiinde bir araç direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.

Özel Haber