9 saat önce YAŞAM

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nı Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu ziyaret etti.

20 saat önce MAGAZİN

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren müzik dünyasının ünlü isimlerinden Şahin İnan, siyasete soyunuyor.

22 saat önce ASAYİŞ

Denizli’de polisin yaptığı yol denetiminde durdurulan bir araçta gümrük kaçağı olduğu belirlenen 7 adet telefon ele geçirildi.

1 gün önce YAŞAM

Çivril’de yaşayan 86 yaşındaki şehit annesi Raziye Bayar vefat etti. Bayar bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı tedavi görüyordu.

1 gün önce GÜNDEM

Denizli’de organize edilen en büyük festivallerden olan Çivril Elma Tarım ve Kültür festivalinin yapılması için çalışmalara başlayan Çivril belediye başkanı Semih Dere “Çivril’in hak ettiği güzel bir festival yapacağız” dedi.

1 gün önce GÜNDEM

GEKA ile geliştirdiği proje, Çal’ı Ege Bölgesinin önemli turizm ve kültür merkezlerinden biri yaptı

1 gün önce GÜNDEM

Çivril Belediyesi ekipleri, mahallelerde vatandaşların ortak kullanım alanı olan köy konaklarında bakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriyor.

1 gün önce SPOR

Yeni yönetim ile birlikte değişim ve gelişim hamlesi başlatan Yeşil Çivril Belediyespor kulübe ait ürünlerin satışının yapılacağı mağazanın açılışını yaptı.

1 gün önce GÜNDEM

Seçimden sonra başlayan arazi yolu çalışmalarına devam eden Çivril Belediyesi faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

2 gün önce ASAYİŞ

Denizli’de “Parada Sahtecilik” suçunun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar gerçekleştirildi.

Özel Haber