10 Ocak tarihinde Denizli İl Başkanlığında düzenlenen programda Çivril Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ancak daha sonra genel merkez kararı ile görevinden alınan Kemal Aslan’ın yerine Semih Dere Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Denizli İl Başkanlığı tarafından Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş’a gönderilen karar sonrası yapılan bilgilendirmede Çivril’de CHP adayının Semih Dere olduğu açıklandı. Yaşanan gelişmelere ve yaşananlarla ilgili olarak bilgi veren İlçe Başkanı Bedri Ataş partimizin genel merkezi tarafından alınana karar doğrultusunda CHP Belediye Meclis üyemiz Semih Dere Çivril Belediye Başkan Adayı olarak atanmıştır” ifadelerini kullandı.

CHP Çivril’de Yeni Belediye Başkan Adayını Belirledi!

Semih Dere, Çivril Belediye Başkan Adayı olarak atanmasının ardından Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılarak adaylık görevini kabul etti.

Kemal Aslan’ın adaylığının geri çekilmesi sonrası bir araya gelen bazı partililer seçim koordinasyon merkezinde toplanarak Kemal Aslan’a destek vermiş bir grup genç ise CHP Denizli İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yaparak karara tepki göstermişti.

Denizli Çivril Belediye Meclisi  Borç Yetkisini  Verdi! Denizli Çivril Belediye Meclisi Borç Yetkisini Verdi!
Editör: Haber Merkezi