İYİ Parti Çivril İlçe teşkilatını ziyaret eden İYİ Parti Denizli Milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, belediye meclis üyesi adayları ile bir araya gelerek Çivril aday listesine son şeklini verdi. İlçe yönetimi ile de toplantı yapan Yasin Öztürk seçim çalışmasının startını Çivril’den verdi.

Çivril’i ziyaret eden İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, partisinin ilçe teşkilatı ve Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu ile bir araya geldi. İlçe binasında ilçe yönetimi ve belediye meclis üyesi adayları ile bir araya gelen Yasin Öztürk 31 Mart yerel seçimlerinde izleyecekleri yol haritası ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Denizlili Vatandaş Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var! Denizlili Vatandaş Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var!

İ Y İ Parti Büyükşehir Adayı Yasin Öztürk Çalışmalarına Çivril’den Başladı

“Seçmenin Tek Umudu İYİ Parti”

İYİ Parti’nin yerel seçimlere kendi adayları ile girmesinin seçmen de heyecan ve umut uyandırdığını belirten Yasin Öztürk teşkilatın 31 Mart akşamına kadar çok çalışması gerektiğini söyledi. Öztürk meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilat üyelerine yaptığı konuşmada, “Seçmenin tek umudu İYİ parti. Seçmen bize güveniyor bizden Türkiye’yi kuruluş ayarlarına döndürmemizi istiyor. Bunun için çok çalışmalıyız. Boşa geçirecek zamanımız yok. Tüm seçim bölgeleri ve Denizli’de listelerimizi adaylarımız hazır. Bundan sonra sabah akşam gece gündüz sahada olacak, her eve her işyerine girip kendimizi anlatacağız. Derdimizin Türkiye olduğunu Denizli olduğunu Çivril olduğunu söyleyeceğiz. Seçmen de İYİ Parti’ye karşı büyük bir sevgi ve ilgi var bu sevgi ve ilgiyi oya dönüştürüp Denizli’den başlayarak iktidara yürüyeceğiz” şekline konuştu.

İ Y İ Parti Büyükşehir Adayı Yasin Öztürk Çalışmalarına Çivril’den Başladı2

İlçe yönetimi ve meclis üyesi adayları ile yaptığı toplantı sonrası Çivril İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu ile de bir süre görüşen Yasin Öztürk, meclis üyeleri aday listesinin İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilmesinin ardından Çivril’den ayrıldı.

Editör: Durmuş Özke