Denizli’nin Çivril ilçesinde mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdüren İYİ Parti Çivril Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu, “Bize verilecek her oy Çivril’e hizmet olarak geri dönecek. İYİ Parti kadroları Çivril’e hizmet etmek için yola çıktı” dedi.

Denizli’deki Emeklilere Müjde! Pazartesi Günü Başvurular Başlıyor Denizli’deki Emeklilere Müjde! Pazartesi Günü Başvurular Başlıyor

Civrilde Verilen Oylar Hizmet Olarak Geri Donecek1

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, sanayi sitesinde bulunan işyeri ve esnafları ziyaret ederek partisine destek istedi. Ziyaretlerde büyük sevgi ve ilgi ile karşılanan İYİ Parti heyeti, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Çivril’de hayata geçirecekleri projeler ile ilgili seçmeni bilgilendirmeye devam ediyor. Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, çalışmalar ile yaptığı değerlendirmede “Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Meclis üyesi adaylarımızla mahalle ve işyerleri ziyaretlerimizde proje ve hedeflerimiz hakkında seçmene bilgi veriyoruz. Mahallelilerimizin desteğini isteyip oylarına talip olduğumuzu ve o oyların kendilerine hizmet olarak döneceğinin garantisini verdik. Birlikte Çivril’i kalkındıracağımızın sözünü verdik. Beni büyük sevgi ve destekle karşılayan mahalle sakinlerimize, esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Amacım, Çivrilimizi, Çivrilli’ye yakışır bir şekilde yönetmektir. Çivril hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. Biz gece gündüz Çivril için çalışmaya hazırız. Çivril her şeyin en güzelini hak ediyor.” dedi.

Civrilde Verilen Oylar Hizmet Olarak Geri Donecek2

Seçim çalışmaları kapsamında birçok mahalleye birkaç kez gittiklerini belirten Çorbacıoğlu, “İlçemize çağ atlatacak projelerimiz hazır. Seçim çalışması için gittim her mahalle de projelerimden bahsediyorum. En büyük projemiz halkın içinde olmak olacak. Mesai bitse dahi, vatandaşın işi bitmeden belediyeden ayrılmayacağız. Büyük ilgi, sevgi ve desteklerinden ötürü mahalle sakinlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Kardelen Başol