Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan 1 Mayıs Mesajı Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan 1 Mayıs Mesajı

2014 - 2019 dönemimde Çivril Belediye Başkanı olarak görev yapan 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Çivril’de aday gösterdiği Gürcan Güven, “Çivril beni ben Çivril’i özledim” dedi.

Önceki dönem çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek için heyecanlı olduğunu ve sabırsızlandığını belirten Gürcan Güven, “2014 - 2019 döneminde Çivril’e güzel projeler kazandırmanın verdiği heyecanla yeniden sahalara çıktık. Üretken ve sürdürülebilir belediyecilik için geldik, Çivril için hedeflerimiz, hayallerimiz var” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingi sonrası AK Parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini sürdüren Gürcan Güven gazetemize yaptığı ziyarette çalışma ve projeleri hakkında bilgi verdi.

“Bu Dönem Gönül Belediyeciliği İle Kalplere Giren Bir Belediyecilik Yapacağız”

Ak Parti'nin güçlü belediyecilik anlayışıyla Çivril’i daha ileri noktalara taşımak için heyecanla saha çalışmalarına devam ettiğini belirten Güven, mevcut belediye hizmetlerine yeni bir enerji ve vizyon katarak, birlikte Çivril’i daha güvenli, modern ve sürdürülebilir bir yaşam alanına dönüştürme arzusuyla yola çıktığını belirtti. Siyasetin gönüllere girmek ve insana dokunmayı gerektirdiğini altını çizen Gürcan Güven, “İyi bir belediyecilik kaliteli bir hizmet için vatandaşın sorunlarını bilmeniz gerekir. Bu konuda vatandaşa her zaman yakın oldum. Bu dönem gönül belediyeciliği ile kalplere giren bir belediyecilik yapacağız” ifadelerini kullanıldı.

“Üretken Belediyecilik Düsturu İle Yola Çıktık”

AK Parti’nin üreten sürdürülebilir, gerçek belediyecilik anlayışıyla seçim çalışmalarına başladığını belirten Gürcan Güven, “Gerçek, sürdürülebilir, üretken belediyecilik düsturu ile yola çıktık. Çivril’de daha önce başlayan belediyecilik hizmetlerine sahip çıkarak yapılması tamamlanması gereken proje ve çalışmaları tamamlayacağız. Çivril için hazırladığımız vizyon projelerimiz var, olması gereken projelerimiz var. Bunlara öncelik vereceğiz. Bizim dönemimizde başlayan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Çivril Belediyesi’nin üzerine düşen sorumluluklar konusunda öncelikli olacağız ve OSB’yi bir an önce hayata geçireceğiz. OSB’de Belediye üzerine düşen çalışmaları hızlandırırsa yer tahsisi hızlanır ve yatırımcılar daha hızlı Çivril’e gelir OSB’de üretim daha hızlı başlar” dedi.A K Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, “ Çivril Beni Ben Çivril’i Özledim”2

“Üreten Çiftçi Ve Üreticinin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Çivril’in tarım bölgesi olduğuna dikkat çeken Gürcan Güven, “Çivril Belediyesi olarak yerli tohum, ata tohumu konusunda çalışmalarımız olacak. Yerli fide ve fidan geliştirerek üreticimize Çivril menşeili meyve üretimi konusunda destek sağlayacağız. İlçemizde bulunan Ziraat Fakültesi ve organik tarım bölümlerindeki hoca ve öğrencilerden yararlanarak bilimsel ve geleneksel tarımı en iyi şekilde harmanlayacağız. Ziraat fakültesi ve organik tarım olması en büyük avantajımız olacak. Meyve ve sebze hali kurulması öncelikli işlerimizden biri olacak. Organik tarım üretimini destekleyerek kalite standardı oluşturacağız. Üreten çiftçi ve üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gönüllere dokunan bir yönetim anlayışlıya hareket edeceklerini belirten Güven  “Gönül belediyeciliği ile insanalar dokunacağız, gönüllere girerek hizmet edeceğiz. Ak Parti belediyeciliğini Çivril’de en güzel haliyle sürdüreceğiz” dedi.  

Editör: Durmuş Özke