Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı! Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı!

22 Şubat 2024 tarihinde Denizli’ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanan AK Parti Çivril İlçe teşkilatında, çalışmalar devam ediyor. Tüm teşkilat olarak karşılamada hazır olacaklarını belirten İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, “Tüm Çivril’i reisimizi karşılamaya bekliyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çivril İlçe Yönetimi 22 Şubat’ta Denizli’ye gelecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılama programı için hazırlıklarına da devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Halil Ertuğrul büyük bir heyecan yaşadıklarını belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Denizli’mizde bir kez daha ağırlama onur ve şerefini yaşıyoruz. Teşkilat olarak büyük bir heyecan içindeyiz. Tüm Çivril’imizi bu heyecana bu mutluluğa ortak olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, “Tüm Çivril’i Reisimizi Karşılamaya Bekliyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya gidecek olan Çivrillileri AK Parti binası önünde buluşmaya davet eden Başkan Ertuğrul, “22 Şubat günü Denizli’ye gitmek ve reisimizle buluşmak isteyen tüm Çivrilli hemşerilerimizi parti binamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren başkan Ertuğ AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, “31 Mart yerel seçim çalışmalarımız adayımız Gürcan Güven ile birlikte devam ediyor. Çivril AK Parti hizmetlerini 10 yıldır görüyor ve biliyor. Çivril’de hizmet ve çalışmaların devamı konusunda istikrar ve güvenin önemli olduğunun bilincinde olan bir seçmen var. Bizlerde bu istikrar ve güveni devam ettirmek için çalışıyoruz. 31 Mart günü Çivril AK Parti Belediyeciliğine devam diyecek, bundan endişe ve şüphemiz yok" dedi.

Çivril ile ilgili hayati önem taşıyan proje ve icraatlar hazırladıklarını belirten Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, “AK Parti demek hizmet demek çalışmak demek, Tüm Türkiye gibi Çivril’de bunu 20 yıldır görüyor ve yaşıyor. Olmaz denileni yapılamaz denileni AK Parti kadroları en kısa sürede yaparak vatandaşın milletin hizmetine sunmuştur. Bu hizmet ve işlerin devam etmesi ve sürmesi için Çivril için güzel ve önem taşıyan projeler hazırladık. Önümüzdeki dönemde bunları faaliyete sokarak Çivril’in hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi