Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretleri yapan AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven mahalle ziyaretlerinde proje ve çalışmalarını anlatıyor. Gezilerinde Denizli Çivril Organize Sanayi Bölgesine (OSB) özel önem verdiklerini belirten Güven, “Çivril OSB’nin bir an önce hayat geçmesi için Çivril Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm görevleri hızlı bir şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Gürcan Güven, “ Modern Bir Galericiler Sitesi Yapacağız” 4

Toplantı ve konuşmalarında Çivril’i ticaret ve üretim merkezi yapacaklarını belirten Gürcan Güven “Çivril her anlamda gelişen ve büyüyen bir ilçe, ticaret ve üretim merkezi olmak için Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Daha önceki görev dönemimde Kıralan Mahallemize kazandırdığımız Traktör Galericiler Sitesi gibi bir çalışmayı Çivril içinde düşünüyoruz. Çivril’de kapalı alanlı ve açık oto pazarı olan bir galericiler sitesi hedefimiz var. Yapılacak olan site ile daha çok galerici esnafımız alım satım yapma olanağı bulacak. Aynı zamanda galericiler sitesi olarak planladığımız bölgede kapalı oto pazarı yapacağız. Haftada bir gün oto pazarı kuracağız” şekline konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çalışanları İlk Kez 1 Mayıs’ı Kutladı Denizli Büyükşehir Belediyesi Çalışanları İlk Kez 1 Mayıs’ı Kutladı

Gürcan Güven, “ Modern Bir Galericiler Sitesi Yapacağız” 3

“OSB’ye Özel Önem Veriyoruz”

Çivril Organize Sanayi Sitesi için özel bir çalışma yaptıklarını da sözlerine ekleyen Gürcan Güven, “Çivril OSB Çivril adına büyük kazanç. Bu kazancı büyütmek ve hızlandırmak için OSB için özel bir çalışma yaptık. Hazırladığımız proje ile OSB’de yatırım yapacak müteşebbis ve yatırımcıların faaliyete başlaması için OSB’nin alt yapısını Çivril Belediyesi olarak hızlı bir şekilde yapmayı hedefliyoruz. Alt yapısı tamamlanan bir bölgenin yatırımcısı daha hızlı hareket eder bir an önce yatırıma ve üretime geçer” ifadelerini kullandı.

Gürcan Güven, “ Modern Bir Galericiler Sitesi Yapacağız” 2

Editör: Durmuş Özke