Çivril Belediye Başkan adayı Kemal Aslan’ın adaylığının geri çekilmesinin ardından bir grup genç, CHP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

Başkan adayı Kemal Aslan’ın Çivril Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) yaptığı toplantı sonrasında yola çıkan bir grup Çivrilli genç, CHP İl Başkanlığı Binası önünde oturma eylemi yaptı. Hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesine rağmen eylemlerine devam eden Çivrilli gençler, okudukları bildiri ve açtıkları pankart ile Kemal Aslan’a destek oldular.

Sular Durulmuyor! Çivril Adayı İçin Soğukta Eylem Yapıldı!

Okudukları bildiride yapılanların hukuksuzluk ve adaletsizlik olduğunu belirten gençler, ilçede yapılan anketlerde birinci çıkan ve aday olarak açıklanan Kemal Aslan’ın seçime 6 hafta kala adaylıktan çekilmesinin yanlış bir karar olduğunu belirtti. 

Bildiride “Adayımızı geri çekerek bize bu makûs talihi yaşattılar, il başkanlığı sözde karar ile adayımızı geri çekti hatta istifaya zorladılar. Buna rağmen onurumuzla savaş verdik, aday tanıtım toplantısına ramak kala adayımızı geri çekilmeye zorladılar. Bu kararı alan kim varsa aynı kaderi yaşayacak. Kazanma şansımızın yüzde yüz olduğu Çivril’de yaptığımız çalışmalar ile CHP'ye olan sevgi ve ilgiyi arttırdık, oy oranımızı yükselttik. Yerel seçimlere az bir süre kala yapılan bu hukuksuzluğa direniyor ve sonuç almadan buradan gitmiyoruz!” ifadelerinin altını çizdiler.

Denizli'de 132 Yıllık Tarihin İçler Acısı Durumu! Denizli'de 132 Yıllık Tarihin İçler Acısı Durumu!

 

Editör: Haber Merkezi