İYİ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Aday olarak açıklandıktan sonra, her gün mahalle ziyaretleri yapan Çorbacıoğlu esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinde Çivril’in temel sorunları ile ilgili konuşan Çorbacıoğlu trafik, ulaşım, sosyal içerikli projelerini ile ilgili de bilgi veriyor.İ Y İ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, “ Türkiye’nin Ve Çivril’in Kurtuluşu İ Y İ Parti”

“Çivril İYİ Parti Belediyeciliğinde Bambaşka Bir İlçe Olacak”

Çalışmalarında ve ziyaretlerinde Çivril’in kaderinin 1 Nisan’dan itibaren değişmeye başlayacağını ve Çivril’in yaşanabilir kent olacağını söyleyen İYİ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu Çivril’de İYİ Parti'yi birinci parti yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirtti. Çorbacıoğlu, yaptığı değerlendirmede, “Çivril sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel olarak İYİ Parti belediyeciliğinde bambaşka bir ilçe olacak” dedi.

Ümit Bahtiyar, İYİ Partiden İstifa Etti Ümit Bahtiyar, İYİ Partiden İstifa Etti

İ Y İ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, “ Türkiye’nin Ve Çivril’in Kurtuluşu İ Y İ Parti”2

“Türkiye’nin ve Çivril’in Kurtuluşu İYİ Parti”

Çivril’in kimseye muhtaç ya da mahkum olmadığını belirten Çorbacıoğlu, “İYİ Parti Çivril halkına yeni bir yol yeni bir yönetim yeni bir belediyecilik anlayışı sunuyor. Merkezi hükümet desteği diye ya da ana muhalefet diyerek seçmeni kısıtlamaya kimsenin hakkı yok. Türkiye’nin ve Çivril’in kurtuluşu İYİ Parti. Seçmen bunun farkında bizde buna göre çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İ Y İ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, “ Türkiye’nin Ve Çivril’in Kurtuluşu İ Y İ Parti”3

“Çivril’de İYİ Parti'yi Birinci Parti Yapacağız”

Ziyaret ve çalışmalarda halkın teveccühünün ve ilgisinin kendilerini motive ettiğini belirten Çivril Belediye Başkan Adayı Çorbacıoğlu, “Çivril’imiz için çok çalışıyoruz. Kurum, kuruluş, hane, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor, halkımızla bütünleşiyoruz. Sadece ziyaretlerle de kalmıyor saha çalışması yaparak Çivril halkımızın istek, talep ve önerilerini bizzat yerinde dinleyerek ilçemizin nabzını tutuyoruz. Hedefimiz Çivril'i Türkiye'nin tanıdığı, konuştuğu bir marka ilçe haline getirmek. Bu hedefe de adım adım halkımızla birlikte ilerliyoruz. Çivril’de İYİ Parti'yi birinci parti yapacağız. Belediyeyi kazandığımız gün Çivril bambaşka bir ilçe olacak” dedi.

Editör: Durmuş Özke