Haber denizli Haberleri

haber denizli haberleri ve güncel haber denizli gelişmeleri, haber denizli ile ilgili tüm video, haber denizli fotoğrafları ve haber denizli haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Denizli’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir şüpheli, bin 152 parça tarihi eserle yakalandı.

YAŞAM

Denizli’nin Kaleiçi pazarında tezgah açan pazarcılar, pazaryerinin çatısından kaynaklanan sorunlarla yıllardır mücadele ediyor.

GÜNDEM

Denizli'de Halil isiml bir vatandaş, kuyumcudan bozdurduğu 100 doları ve 5 bin TL'yi birkaç dakika içinde vatandaşa dağıttı.

ASAYİŞ

Denizli’de tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişilik aile yaralanırken, sürücünün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

ASAYİŞ

Denizli’nin de dahil olduğu 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik “Mercek-16” operasyonları düzenlendi.

SPOR

Denizli’de, 180 sporcunun yarışacağı atletizm müsabakaları düzenlenecek.

ASAYİŞ

Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen uyuşturucu maddenin saklandığı yer, görenleri şaşkına çevirdi.

ASAYİŞ

Denizli’nin de dahil olduğu 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı.

YAŞAM

Denizli’den Batman’a bir reklam projesi için gönderilen develer vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü.

YAŞAM

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle iftarı programı, Merkezefendi Mahallesinde düzenlendi.

SPOR

Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Kros Bölge Şampiyonası kapsamında 10 ilden gelen 160 sporcu, Denizli’de koştu.

YAŞAM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçede 9 bin dekar alanda mera ıslah çalışması başlattığını duyurdu.

Özel Haber