MANZARAYI GÖRENLER İSYAN ETTİ MANZARAYI GÖRENLER İSYAN ETTİ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Yenişehir Mahallesinde gün içerisinde oturan vatandaşlarla yapmış olduğumuz sohbet sırasında bir vatandaş; “Yollar ağabeycim, en büyük sıkıntı yollar. Bir sürü çukur oluşmuş yollarda. Ben motor kullanıyorum. Geçen gün asfalttaki çukuru görmediğim için ön jantım yamuldu. Düşebilirdim de. Yağmur yağdığında içi su dolu bir sürü çukur oluşuyor.” İfadelerini kullanmıştı.

Genc Civrilin Haberi Cozum Getirdi

Durumu Mahalle Muhtarı ile Konuştuk

Mahallelerinin diğer mahallelere göre daha iyi durumda olduğunu söyleyen Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Karataş; “Mahallemizin fazla bir sorunu yok, olan sorunları da elimizden geldiğince çözüyoruz. Sorun olarak yalnızca mahalledeki kaldırım ve asfalt sorununu söyleyebilirim Kaldırımlardaki ağaçlar artık taşları yerinden kaldırmış durumda. Özellikle akşam ayağı takılıp düşenler çok oluyor. Ziya Tıkıroğlu Caddesinde de asfalt sorunumuz var. Yollar bozulmuş durumda olduğu için araçlar için problem yaratabiliyor.” İfadelerini kullandı.

Genc Civrilin Haberi Cozum Getirdi1

Yaptığımız Haber Çözüm Getirdi!

Mahallede yaşanan kaldırım problemine ilişkin yaptığımız haber, kısa sürede büyük etki yarattı. Daha önce üzerinde yürümenin epey zor olduğu kaldırımlarda, yaptığımız haber sonrasında onarım çalışması başlandı. Çalışmaların sonunda mahalleli, herhangi bir zorluk yaşamadan kaldırımı kullanabilecek.