Denizli Asayiş Haberleri

Denizli Asayiş haberleri ve güncel Denizli Asayiş gelişmeleri, Denizli Asayiş ile ilgili tüm video, Denizli Asayiş fotoğrafları ve Denizli Asayiş haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


Ulusal Haberler

Manisa’nın Akhisar ilçesinde klima ve güneş paneli hırsızlığı yaptığından şüphelenen 5 şahıs jandarma tarafından yakalandı.

GÜNDEM

Denizli’de yaşayan ve bir süredir kendisine ulaşılamayan genç, Emirkan Karakurt’tan haber geldi.

GÜNDEM

Nisan ayında Burdur’da çalınan 2 motosiklet, faillerle birlikte Denizli’de yakalandı. Çalıntı motosikletler sahiplerine teslim edildi.

ASAYİŞ

Denizli’de yaşayan genç adama bir süredir ulaşılamıyor. Kaybolan genç Emirkan Karakurt'un ailesi görenlerin polise veya kendilerine haber vermesini bekliyor.

ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bir vatandaş ihmalkar davranışı sonucu otluk alan alev aldı.

GÜNDEM

Denizli’nin Tavas ilçesinde üniversite okuyan bir kız öğrenci, ranzasının üst katı kullanılmadığı için astığı bayrak sebebi ile zor günler yaşıyor.

ASAYİŞ

Denizli’de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucunda 51 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı.

Gaziantep’te beton tankeri yolcu minibüsüne çarptı. İlk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı olduğu kaydedildi.

ASAYİŞ

Denizli’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir şüpheli, bin 152 parça tarihi eserle yakalandı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak yoldan çıktı. Ters dönen araçta bir kişi yaralandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Denizli’nin de dahil olduğu 19 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik "SİBERGÖZ-38" operasyonlarının gerçekleştiğini açıkladı.

ASAYİŞ

Denizli’de gurbetçi çiftin dubleks villasına giren hırsızlar, evin içerisinde günlerce yaşadılar.

Özel Haber