Denizli’nin emekçi esnafları, sadece yaptıkları işlerle değil, sahip oldukları başka özelliklerle de müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Yıllardır Denizli’de çanta ve valiz tamiri yapan Murat Gül, Türkiye’nin fenomen dizisi Çukur’daki ana karakterlerden biri olan İdris Koçovalı’ya olan benzerliğiyle görenlerin ilgisini çekiyor.

Denizlili Idris Kocovali Gorenleri Hayrete Dusuruyor4

“’Ben de Onlar Gibi Olacağım’ Derdim Hep”

İzlediği filmlerdeki karakterlerden etkilenerek oyuncu olma hayali kurduğunu ifade eden Gül, “Kendimi hiç sanatçı yerine koymadım ama sanatçıya benzetenler oldu. Filmlere bakarken ‘ben de onlar gibi olacağım’ derdim hep. Kabadayı filmlerinde oynamak isterdim, yapabileceğime de inanıyorum. Özgüvenim yerinde.” dedi.

Denizlili Idris Kocovali Gorenleri Hayrete Dusuruyor3

“Abi Sen İdris Koçovalı’ya Benziyorsun”

ÇİVRİLLİ ŞEHİTİN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ ÇİVRİLLİ ŞEHİTİN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Dükkanına gelen gençlerin kendisiyle fotoğraf çekildiğini anlatan esnaf Gül, “Buraya gençler geldi. ‘Abi seni birine benzetiyoruz’ deyip fotoğraf çekilmek istediler, çekildik. ‘Abi sen İdris Koçovalı’ya benziyorsun, İdris Koçovalı gibisin’ diyenler oldu. Bazıları da ‘Ramiz Karaeski gibi görünüyorsun’ dedi. Benzetmeleri ve fotoğraf çekilmeleri sanki artistmişim gibi bir hava verdi. Sevinsem mi, şımarsam mı bilemedim ama gururlandım da yani. Denizli’de artist ajanslarına da gittim, fotoğrafımı falan çektiler. Bir teklif gelse yapar mıyım? Yaparım. Yapabileceğime inanıyorum. Özellikle Malkoçoğlu, Osman Bey, Fatih Sultan Mehmet gibi rolleri oynamak isterim.” ifadelerinde bulundu.

Denizlili Idris Kocovali Gorenleri Hayrete Dusuruyor2

“Allah Bize Ekmeğimizi Buradan Verdi”

İleride ne olacağının belli olmadığını belirterek, oyunculuk kapılarını kapatmayan Murat Gül, “Allah bize ekmeğimizi buradan verdi. Şimdilik buradan yiyoruz. Yarın ne olur bilmem. Daha güzel günler hepimizin olsun, hep beraber gülelim.” şeklinde konuştu.

Röportajımızın tamamını izlemek için altta yer alan videomuzu izleyebilirsiniz.