Bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, gölgesinde yaşayıp ormanlarını yakanlar var. Ormanlar daha çabuk yansın diye yanıcı madde bırakanlar var. Devletin yakaladıkları ve bir de yakalayamadıkları var.

Yasalar yeniden düzenlenmeli. Vatan hainleri ve tüm tecavüzcüler ile birlikte onlara yataklık yapmış yardımcıları için de idam geri gelmeli. Her karış toprağı atalarımızın kanı ile yoğrulmuş şehit kanı kokan bu güzel vatana ihanet eden “Vatan Hainleri” tanımı genişletilip yeniden ele alınmalı ve daha iyi bir gelecek adına idam kesin geri gelmeli.

Komşusunun hakkına hukukuna riayet etmeyen, bağına bahçesine ve karısına göz koyandan bu memlekete hayır gelmez. An kakandan, miras kaçıran hainlerden ne devlete ne de millete hayır gelmez. Bunlar vatan haini olarak yargılanmalı ve asılmalı.

Velhasıl hainlik, yeniden tanımlanmalı.

Yangın çıkarıp ormanları yakanlar da imkanları olduğu halde yangınlara seyirci kalanlar da vatan hainleridir. Her suçun bir cezası var. Ormanlar da yangın çıkartıp sayısız canlıyı yakanlar hapishanelerde bu devletin ve milletin ekmeğini yiyip koğuşlarında yatmamalı, idam edilip asılmalı.

Bir video da izledim. Halkımız yangınla mücadele edenlere su gönderiyor, üç hain alçak bu yardımları arabaları ile çöpe atıyor. O esnada evinin balkonunda çamaşır asan bir kadın bu durumu fark ederek video kaydına alıyor. Bu dediğim Marmaris yangınlarında yaşanıyor. Bir başka olay da Milas ilçesinde yangın çıkaran dört hain mahkemece tutuklanıyor biri imza karşılığı serbest bırakılıyor.

Bugünlerde ülkemiz yangın yeri. Yardım edenler var, bir de seyirci kalanlar. Söylemlerinden de yaptıklarından da paylaşımlarından da anlıyoruz ki, mayası bozuk olanlar var ve bir de mayası sağlam olanlar…

Yangın yeri Köyceğiz ilçemizde yangın şehidi oğul Şahin Akdemir’in acısı yüreğinde baba Salih, elindeki imkanları ile yangın yerinde. Böyle babalar, böyle adamlar da var.

Bir devri kapatıp yeni bir çağ açan büyük hakan Fatih Sultan Mehmet Han, diyor ki: “Ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim.”

Ormanlarımızı ve ciğerlerimizi yakan Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz hainlerin topluca darağaçlarında sallandıkları günleri görebilme umudu ile…