Hanefi mezhebine göre de haram sayılan ve Monaco da yediği ıstakozu sosyal medyada  paylaşan vekil Şebnem Bursalı’yı bazı Akp’liler eleştiri yağmuruna tuttular. Çünkü toplumdaki fakirlik  gizlenemez bir durumda bazıları bu durumdan utanmaya başladı. Uyanmanız için seçim mi kaybetmeniz gerekiyordu.Türbanlı bir avuç boyalı ablalar yıllardır lüks ciplerde, Osmanlı şerbeti görüntüleriyle yatlarda, Döviz savurup pis fakirler diye video çekerken aklınız neredeydi. Fakir sofralarında başlayan yolunuz, Lale devri gibi kaplumbağa üstüne mum dikip gezdirmekle devam ediyor. Meclis açıldı bir baktık eleştirilen Vekil Şebnem abla kutlama trafiğine tutuldu demekki bazıları hâlâ gerçekleri kavramaktan uzaklar. Güç zehirlenmesi yaşadıklarının farkında değiller. Kendi yarattığınız zengininiz size zarar veriyor onun bile farkına varamıyorsunuz.

Eleştirdik  iğne çuvaldız olayında olduğu gibi kendimize de iğne batıralım! Gösteriş hastalığı benliğimizi sarmış durum da giyim, kuşam, Lüks araba, Çakarlı araba, Düğünlerdeki abartılar başka bir boyuta geçti şimdi kız istemeler söz kesmelerde halka açık yapılıyor. Nişan, kına, düğünlerdeki abartıların getirdiği maddi yıkımların sonu erken boşanmalar, ayrılıklara neden oluyor ama düğün bizim kız bizim. Bir elinde cımbız, Bir elinde ayna; Umurunda mı dünya! diyor biz eğlenmemize bakıyoruz gerisi umurumuzda değil. Biz böyle yaparsak vekilimiz de gider Monaca da ıstakoz yer ve paylaşır.

Kazanan Belediye başkanları devraldıkları borçları belediye binalarına asıyorlar, lüks araçları sergiliyorlar buraya kadar her şey güzel. Karşı eleştiriler geliyor o afişlere para verileceğine belediye bütçesi bilançosu halka açık olsun diyenler var. Belediye başkanlarının fotolarıyla birlikte şehirlerde çarşaf çarşaf asılan afişlerine göre sadece belediye binasına asılan bir afiş bence ehveni şer sayılır. Eski belediye başkanı Osman Zolan borç açıklamalarına değinerek video yayınlamış. Ali Marım döneminden kalan borcu olduğunu da söylemiş. Daha sonra Nihat Zeybekçi dönemi var o döneme hiç değinmemiş. Nihat Zeybekçi döneminden borç yokmu? Eğer yoksa eski borcunda olmaması gerekir. Muhasebe de kuraldır; Girmeden çıkma olmaz. Kastamonu belediyesinde  yandaş gazete abonelikleri ve 426 bin lira  ödeme yapılmış. Umarım Chp li belediyelerde madem öyle işte böyle diyerek kendi yandaş gazetelerine  abone olmazlar. Yani demem o ki bu ülkenin kara budunları olarak biz nasıl olsa balık hafızalıyız takılmayın böyle konulara su akar yolunu bulur.

Esen Kalın…