2 aydır hastalıkla uğraşıyorum. Aralık başında kontrol için tekrar doktora gittiğim de kalpteki aort damarımın yırtıldığını  saatli bomba gibi gezdiğimi, buraya kadar gelmemin bir mucize olduğu, benim durumumdakilerin genelde ambulansla geldiği acil ameliyat  olmam gerektiği  söylendi. Acil yoğun bakıma alındım ve sabaha karşıda ameliyata alınmışım. Bu süreçte taze kan ihtiyaç olmuş. Yoğun bakımdan çıkınca oğlum yaşananları anlattı baya duygulu anlar yaşadım. Kan verme süreci ve ameliyat sürecinde yardımcı olmak için koşturan  tanıdığım, tanımadığım herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden Ulu Tanrım razı olsun. İyileşme sürecindeyim konuşmada biraz zorlanıyorum bu nedenle telefonum kapalı,zamanla bunun da düzeleceğini umuyorum.

Siyasetten ne kadar uzak olsam da önümüzde yerel seçimler var. Yazım yayınlandığında belki adaylar kesinleşecek, bu gün ki duruma göre AKP de kılıçlar çekilmiş gözüküyor aday yandaşları sosyal medyada Diplomasız, Doymadılar, Bir daha gelip ne yapacak vs. gibi suçlamalar yapıyorlar. Hiç kimse yarın yüz yüze bakılacağını düşünmüyor. Gördüğüm kadarıyla AKP adayı belli isim vermeyeceğim birkaç güne netleşir. Ve bugüne göre AKP adayı bir hata yapmasa Çivril de favori durum da.

CHP de 3 aday ayrı ayrı çalışıyor, hangi aday kesinleşirse kesinleşsin diğer aday taraftarlarının keskin bıçak olacağı kesin. Daha önceleri ilçe başkanı ve bazı CHP'li arkadaşlara adayı teke düşürün öyle çalışın dediğimde bizde demokrasi var, muhalif sayısı 250'yi geçmez dediler. Dışarıdan hiçte öyle gözükmüyor!

İyi parti AKP adayına göre şekillenecek gibi gözüküyor. Meclis üyesi talebi çok. Bu seçim İyi partinin rüştünü ispat seçimi olacak. İlçe başkanı arkadaşa aylar önce yılkı atlarını örnek vererek yılkı atlarını eğitmek zor olur demiştim.

MHP ittifak olarak seçime girdiği için Meclis üyesi liste savaşları var. Liste Çivril’de mi yapılacak? Denizlide mi? Bekleyelim görelim.

Gündem yoğun, Filistin katliamı, Süper kupa Arabistan da oynanmadı, Emekli maaş artışları belli oldu, Cumhuriyet ikramiyesinde çalışan emekli, çalışmayan emekli ayrımı olduğu gibi şimdide Bağ kur, SSK'lı 37,57 Memur ve emeklisi 49,50 zam oranı ortaya çıktı, Sanki Bağ kur ve SSK'lı emekliler memur emeklisiyle aynı yerden alışveriş etmiyor aynı ihtiyaçları yok. Sayın Cumhurbaşkanının bu duruma el atacağına eminim çünkü ortada büyük haksızlık var.

Bazı gazeteciler Milliyetçi paylaşım yapıyor diye tutuklandı ve bir kaç gün önceki duruşmalarında tahliye oldular. Duruşma salonunda ve dışarıda Milliyetçi ve Türkçü slogan atılması bazı fetö artıklarını rahatsız etmiş ve bu cesareti nereden buluyorlar diye sormuşlar?

Bize o cesaret, mahkeme salonunda Başbuğlarını hazır olda  İstiklal Marşı söyleyerek karşılayan başı traşlı abilerimizden miras.

Fetöcü bozuntuları siz birbirinizi satmaya alışkınsınız, Siz anlayamazsınız !

Esen kalın…