2015 yılında bir yolculuğa çıktık.
Doğrudan,
Haklıdan,
Halktan yana olmak, sadece doğruları söylemek için.
Olduk ve söyledik…
Söylemeye devam ediyoruz.
Basılı gazetelerin yaşam mücadelesi verdiği bir dönemde Çivril’de ulusal gazete ebatlarında ve kalitesinde bir gazete ile yeniden merhaba dediğimiz basın dünyasında, bugün Denizli’de açtığımız şubemiz ile devam ediyoruz.
Gelişen ve değişin dünyanın dinamiklerine ayak uydurmak, sektörde söz sahibi olmak daha da önemlisi yılların birikim ve deneyimini bir ‘okul’ sorumluluğuyla genç meslektaşlarımıza aktarabilmek için Genç Çivril Gazetesinin internet yayını yapan birimini Denizli’de açtık. 
Gazete Çivril odaklı olsa da,
www.genccivrilgazetesi.com sayfamız internet haberciliği mantığına ve amacına uygun olarak daha çok Denizli, Ege Bölgesi, Türkiye ve Uluslararası haberlere yer veriyor.
Haber mantığımız aynı, değişmedi. 
Doğruluk, kamu yararı, tarafsızlık ve halk…
Ekibimiz yeni ve GENÇ.
Oluşturduğumuz yedi kişilik yeni ekip, Genç Çivril İnternet sitesini Denizli’nin en çok okunan, takip edilen sitesi yapmak, görünmeyenleri göstermek, duyulmayanları duyurmak için çaba sarf ediyor.
Bizim saha ve mesleki deneyimimiz,
Onların teori ve teknik bilgisiyle Denizli ve Çivril’e yeni bir heyecan yeni bir soluk getirecek.
www.genccivrilgazetesi.com’un Denizli yolculuğu başlayalı dört ay olmasına rağmen,
Yaptıkları özel haberler,
Olaylara farklı pencereden bakarak hazırladıkları dosya haberler,
Sorgulayıcı ve takip becerileri ile habere ve haberciliğe yeni bir heyecan yeni bir dinamizm getirdiler.
Yolun başındayız,
Genç’iz
Tecrübemizi heyecanımıza katıp uzun bir yolculuk yapmak istiyoruz.
2015’te başlayan ‘Gazete’ yolculuğunu, 2024’te ‘İnternet’ yolu ile buluşturup daha çok habere imza atmak, mesleğe yeni isimler kazandırmak, mesleği yaşatmak ve en önemlisi ‘Gazetecilik’ yapmak istiyoruz.
Genç Çivril Gazetesi artık sadece Çivril’in değil Denizli, Bölge ve Ulusalın nabzını tutacak. Daha doğrusu bu hedeflere ulaşmak için bir adım attı. 
Bizi tökezletip düşürmek de şaha kaldırıp koşturmak da siz değerli okuyucularımızın elinde. 
Ya Çivril adı ile yayın yapar adımızı daha geniş kitlelere duyururuz ya da Çivril adını Çivril sınırlarına hapseder kısır döngüde kabuklarımızı kıramadan kalırız.
Bize destek vermek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey www.genccivrilgazetesi.com internet sitemizi her gün ziyaret etmek yerelde ve ulusalda gelişen olaylardan haberdar olmak. Yani sadece okumak.
Okuyun, okutun, okuyalım. 
Okumak güzel şey… İnsanlığın kaderi de  “oku” kelimesi ile şekillenmedi mi?!