Yaz Dizisi Bekleyenlere Kötü Haber! Yaz Dizisi Bekleyenlere Kötü Haber!

İlk kez 2011 yapımı 'Çalgı Çengi'de başrol olarak kamera karşısına geçmiş; 'İşler Güçler' ve 'Kardeş Payı' dizileri ile 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' filmlerinde partner olan ve izleyici tarafından çok sevilen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı.  

O Ikilinin Neden Kustugu Ortaya Cikti2

Ekranların en beğenilen ve sevilen ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in uzun zamandır aralarının bozuk olması dedikodu kazanını kaynatıyordu.  

O Ikilinin Neden Kustugu Ortaya Cikti3

Hatta araları o kadar kötü ki Cemcir, en yakın arkadaşı Kural’ın düğününe bile katılmamıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Geçtiğimiz aylarda Çağlar Ertuğrul ve Ceyla Odman'ı aynı sahnede buluşturan 'Override' oyununun Kadıköy DasDas'da gerçekleşen galasına katılan Murat Cemcir, bir süredir arasının açık olduğu Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' adlı sinema filmini izleyemediğini belirtmişti. 

Yakın dostluğun bitme sebebi ise bugün ortaya çıktı.  

O Ikilinin Neden Kustugu Ortaya Cikti4

Ünlü isim konuyla ilgili: "Ben kimseyle küsmem. Ben dururum, insanlar bana küser, sonra da geri gelirler, Ahmet gelmedi ama. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak. İnsanların hayatlarına birileri girer ve sonra gider. Ahmet ile yollarımızın tekrar keşismesine gerek de yok" ifadelerini kullanmıştı. 

Avukat Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, Temmuz 2023'te Bodrum Cennet Koyu'nda düzenlenen düğün ile dünya evine giren ikilinin mutlu gününe gitmediği hatırlatılan Murat Cemcir, konuyla ilgili, “Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim” açıklaması da yapmıştı. 

O Ikilinin Neden Kustugu Ortaya Cikti1

Küslük Nedeni Dost Kazığı!

Olay, Murat Cemcir, Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural üçlüsünün birlikte yol aldığı ve sevilen ikilinin son kez bir araya geldiği film olan Baba Parası setinde gerçekleşti. Aydemir ve Cemcir arasında oluşan anlaşmazlık sonrası Aydemir birlikte çektikleri bir filmden parasını eksik aldığını söylemiş ve ikilinin arası bozulmuştu. 

O Ikilinin Neden Kustugu Ortaya Cikti2

İddialara göre Aydemir ve Kural, bu olayın üzerine Cemcir'den habersiz iş çevirerek başka bir film yazıp çekmişler. 

Murat Cemcir ise bunu duyduktan sonra dost kazığı yediği için Ahmet Kural ile arkadaşlığını sonlandırıyor ve ikilinin küslük nedeninin bu olduğu ortaya çıkmış oluyor. 

O Ikilinin Neden Kustugu Ortaya Cikti

Editör: Kardelen Başol