Son günlerde sosyal medyada ilahili videolar adeta yarışa girerken, Çivril’den gelen bir paylaşım “bu işin esnaf usulü de olur” dedirtti. Berat Kandili dolayısıyla kamera karşısına geçen Çivrilli esnaflar, kısa sürede sosyal medyanın neşe kaynağı oldu.

Çivril’in sevilen ve renkli simaları arasında yer alan Necdet Çakmakçı, Fatih Türk, Sencer Durmuş ve Ercan Eren, ilahi performanslarıyla hem kandil mesajı verdi hem de son günlerde viral olan ilahili paylaşımlara ince bir gönderme yaptı. Mikrofon yoktu ama samimiyet fazlasıyla vardı.

Dörtlünün ilahi eşliğinde verdikleri Berat Kandili mesajı, kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşılır paylaşılmaz izlenme ve beğeni yağmuruna tutuldu. Videoya yapılan yorumlar ise en az ilahi kadar keyifliydi. Kimi “esnaftan koro olur mu demeyin”, kimi “Çivril filarmoni kuruluyor” yorumlarıyla izleyenleri gülümsetti.

Hakan Uyanık "Deneyim ve Bilgimizi Çivril İçin Kullanacağız"
Hakan Uyanık "Deneyim ve Bilgimizi Çivril İçin Kullanacağız"
İçeriği Görüntüle

Kandil mesajı vermenin bile kendine has bir yolu olduğunu gösteren Çivrilli esnaflar, bu paylaşımla bir kez daha gönülleri fethetti.