Muhtardan Sitem Ve Anlayış Paylaşımı

Zeybekçi'nin Çirkin Sözlerine CHP'den Sert  Tepki
Zeybekçi'nin Çirkin Sözlerine CHP'den Sert Tepki
İçeriği Görüntüle

Mevsim normalleri üzerinde seyreden yağışlar nedeniyle su biriken yol ile ilgili yapılan yorumlara üzülen muhtar anlayış istedi. Muhtar haksız eleştirilere de sitem ederek “yiğidi öldür hakkını yeme” dedi.

Çivril Yukarı mahalle muhtarı Fatih Aydemir mahallesinde devam eden yol ve parke taş döşeme işlerinin yağmur nedeniyle aksaması ve yollarda su birikmesi karşısında sosyal medyada yapılan eleştirilere yaptığı paylaşım ile cevap verdi. Paylaşımımın da muhtarlıkta üçüncü dönemi olduğuna dikkat çeken Aydemir “Çalışan Hata Yapar Çalışmayan Dedikodu Yapar” diyerek yapılan eleştirilere cevap verdi.

Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çivril Yukarı mahallede devam eden parke taş ve yol çalışmaları devam eden aşırı yağışlar nedeniyle durdu. Çalışmaların durmasının ardından bazı mahalle sakinleri sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile muhtar ve belediyeyi eleştirdi. Bazı vatandaşlarda daha önce yapılan sokak ve yollarda su birikmesini eleştirdi.

Yapılan paylaşımların ardından sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından bir paylaşım yapan Yukarı Mahalle Muhtarı Fatih Aydemir çalışmalara yağışlar nedeniyle ara verildiğini belirterek su biriken sokaklarında yine aşırı yağış nedeniyle çökme yaşandığına dikkat çekti. Muhtar Aydemir paylaşımında “Sosyal medyada yayınlanan bu gönderilere yapılan yorumları üzülerek baktım ve bu açıklamayı yapmak istedim. Yukarı Mahalle Muhtarlığım da üçüncü dönemin ve neredeyse mahallemizin bu bölgesi uzun yıllardır hizmet alamamıştır bu nedenle biraz aceleci davranıp bu mevsimde mahalle sakinlerimize bu hizmeti hemen getirmek istedik malum kış ayındayız bu kadar yağmuru hiç kimse tahmin etmiyordu bu nedenlede iki kısa olan caddemizde çökme meydana geldi buda su birikintisine neden olmuştur buda doğanın acımasız yüzü ama biz hiç şikâyetçi değiliz yağmur yağsın kuraklık olmasın biz su biriken yollarımızı tekrar yaparız çare buluruz ama günümüzün en büyük tehlikesi kuraklığa çare bulamayız. Biraz Sabır, Yiğidi Öldür Ama Hakkı'nı Yeme” dedi.