Eski tip ehliyetlere sahip sürücüler için kritik bir uyarı yapıldı. Ehliyetlerin geçerlilik süresi 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. Sürücüler, bu tarihe kadar ehliyetlerini yenilemezlerse, geçersiz ehliyetle araç kullanmış olacaklar. Başvuruların erkenden yapılması, yoğunluk yaşanmaması adına büyük önem taşıyor.

B Sinifi Ehliyeti Olanlara 3 Ayri Ceza Kesilecek Acilen Bunlari Yapin1

Eski tip ehliyetlere sahip olan sürücüleri kapsayan, ehliyetlerin geçerliliğini yitirdiğine dair bu uyarıda yenileme işlemleri için sürücülerin son yedi ayı var. ehliyet yenileme işlemlerinde geri sayım başladı. Eski tip ehliyetleri miladı doluyor doluyor.

Ehliyet sahibi olan vatandaşların belgelerinin geçerliliği 31 Aralık 2024 tarihinde sona eriyor. Vatandaşlar ehliyetlerini yenilemek için alo 199’u arayarak, e-Devlet üzerinden veya https://randevu.nvi.gov.tr/ üzerinden hızlıca randevu alarak başvurularını tamamlayabilirler.

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN
Ehliyet yenileme işlemleriniz için evraklarınızı eksiksiz olarak teslim etmeniz gerekiyor. Bu süreçte yoğunluk yaşannabileceğinden dolayı yeni tip sürücü belgesi almak isteyen vatandaşların erkenden harekete geçmesi gerekiyor.

DÜNYA DEĞİŞİM GÜNÜ 7 TEMMUZ’DA KUTLANACAK! DÜNYA DEĞİŞİM GÜNÜ 7 TEMMUZ’DA KUTLANACAK!

Kaynak: HABER MERKEZİ