Tavas Haberleri

Tavas haberleri ve güncel Tavas gelişmeleri, Tavas ile ilgili tüm video, Tavas fotoğrafları ve Tavas haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Denizli'de yolda yürüyen bir kişi içinde döviz ve altın olan bir çanta bulundu. Çantayı almak yerine emniyet güçlerine teslim etti.

YAŞAM

Geçtiğimiz günlerde Denizli kent genelinde çıkan fırtına sebebiyle Tavas İlçesi’nde bir caminin külahı koparak yere düştü.

SiYASET

Denizli Mimarlar Odası, Tavas Belediyesi ile İş birliği Protokolü imzalandı.

SiYASET

Denizli Tavas ilçesinde, seçim günü kutlamalarında balkondan düşen vatandaşları Tavas Belediye Başkanı yeniden ziyaret etti.

SiYASET

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile birlikte Tavas ve Kale ilçelerini ziyaret etti.

ASAYİŞ

Denizli’nin Tavas ve Kale ilçelerinde dolu ve fırtına sebebiyle vatandaşlar mağduriyet yaşadı.

GÜNDEM

Denizli’nin Tavas ilçesinde vatandaşlar bugün yağmur duasına çıktı.

ASAYİŞ

Denizli’nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına Tavas ilçe merkezi girişine yaptırılan heykel, kimliği belirsiz kişi veya kişiler...

YAŞAM

Denizli’nin Tavas İlçesinde geçtiğimiz Pazar günü evinde ölü bulunan 17 yaşındaki genç kız bugün toprağa verilecek.

MAGAZİN

Denizli Tavas Ovası’ndaki tarım arazilerin yol sorunu uzun yıllardır devam ediyordu. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık konuyla ilgili açıklama yaptı.

SiYASET

Denizli Tavas’ta 2009-2014 yılında görev yapan AK Partili Eski Belediye Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mehmet Karabay Denizli Tavas...

SiYASET

Denizli Tavas Belediyesi'ni AK Partili Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’dan devralan CHP’li Kadir Tatık Tavas Belediyesi'nin borçlarını belediye binasına astı.

Özel Haber