Kültür Haberleri

Kültür haberleri ve güncel Kültür gelişmeleri, Kültür ile ilgili tüm video, Kültür fotoğrafları ve Kültür haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Türkiye’deki en okumuş illere yönelik yapılan araştırmanın sonuçları yayınlandı. Araştırmada Denizli'ye ait veriler de yer aldı.

YAŞAM

Denizli Kenti'nin uzun yıllardır hayalini kurduğu Denizli Kent Müzesi projesi tamamlandı. Kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli’nin Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı.

GÜNDEM

Öğrenci ve veliler seçmeli...  Eğitim Sen Denizli Şubesi, Milli Eğitim’in okullardaki seçmeli derslere yönelik öğrenci ve velileri yönlendirmeye yaptığını söyleyerek...

GÜNDEM

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel secim sürecinde Denizli'de, belediye başkanlığı için yarışacak adayları açıklamak üzere Denizli'ye geliyor.

SiYASET

Sağlık sorunlarını sebep gösteren İYİ Parti Çal Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztürk, "Çekilmek zorunda kaldım" açıklamasında bulunarak adaylıktan çekildi.

GÜNDEM

Denizli İMO, 17. Dönem Yönetim Kurulunu belirlemek üzere sandık başına gitti. 3 listenin yarıştığı seçimin kazanası Meslekte Birlik Grubu oldu.

GÜNDEM

Merkezefendi Belediyesi’nce geleneksel hale gelen ve bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ sona erdi.

YAŞAM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk müziğinin sevilen ismi Mustafa Yıldızdoğan'ı Denizlililerle buluşturdu.

YAŞAM

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Belediyesi tarafından 6.sı düzenlenen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ başladı.

YAŞAM

Denizli'de Şubat ayında gerçekleşecek olan etkinlikleri okuyucularımız için derledik.

YAŞAM

Çal ilçesinde GEKA'nın katkılarıyla başlatılan proje, turizm potansiyelini artırarak, yeni yürüyüş ve bisiklet parkurlarıyla bölgenin çekim merkezi haline gelmeyi hedefliyor.

Özel Haber