TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ( İMO) Denizli Şubesi'nin 17. Olağan Genel Kurulu, 10 Şubat Cumartesi günü Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulun ardından dün Denizli İMO üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube binasında 17. Dönem Yönetim Kurulu ile Genel Merkez delegelerini belirlemek için oy verdi. 

105. Yıla Özel 105 Balon Denizli Semalarına Uçtu 105. Yıla Özel 105 Balon Denizli Semalarına Uçtu
Denizli İMO’nun Kazananı Belli Oldu

Seçimde 3 Liste Yarıştı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube binasında gerçekleşen seçimde inşaat mühendisleri Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu'nun adayı Prof. Dr. Soner Haldenbilen ile Meslekte Birlik Grubu'nun adayı Seyhun Türk ve Değişim Grubu'nun adayı Hakan Sönmez'in listeleri için oylarını kullandı. Uzun yıllardır 2 listenin yarıştığı seçimde bir ilk olarak 3. listeyle aday çıkaran Değişim Grubu ise İMO için beklediği değişimi gerçekleştiremedi.  İMO Denizli Şubesinde iki dönemdir başkanlık yapan Nigar Hüyük ise bu dönem için aday olmadı. 

İMO’da Yönetim 6+1 Oldu

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube binasında oy verme işlemi saat 09.00'da başlayarak saat 17.00'de sona erdi. İMO Denizli Şubesi'nin 1863 üyesinden 958 kişi oy kullandı, Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu'nun adayı Prof. Dr. Soner Haldenbilen 426, Meslekte Birlik Grubu'nun adayı Seyhun Türk 533, Değişim Grubu'nun adayı Hakan Sönmez'in listesi ise 148 oy aldı. 7 kişiden oluşan Yönetim Kuruluna Meslekte Birlik Grubu'ndan 6 kişi, Çağdaş Mühendisler Grubu'ndan ise sadece Soner Haldenbilen girebildi. Toplam 28 oy da geçersiz olarak sayıldı.  Denizli İMO’nun Kazananı Belli Oldu

Editör: Haber Merkezi