Buldan Haber Haberleri

Buldan Haber haberleri ve güncel Buldan Haber gelişmeleri, Buldan Haber ile ilgili tüm video, Buldan Haber fotoğrafları ve Buldan Haber haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


YAŞAM

Buldan Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Özkan Gümüş, çiftçilerin alın terinin karşılığını alabildiği bir sezon geçirmelerini temenni ederek Dünya Çiftçiler...

EĞİTİM

Denizlili ii insanı Gültekin Okay Salgar, kaleme aldığı “Başarmak Uğruna” adlı kitabının gelirini kız çocuklarının eğitimi için bağışladı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde kaçak balık avı yapan kişiler jandarma ekiplerini görünce kaçtı.

YAŞAM

Denizli’nin Buldan ilçesinde Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi.

YAŞAM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yakıt alınmadığı gerekçesiyle Buldan’da toplanmayan çöpleri topladı.

YAŞAM

Denizli'nin Buldan ilçesinde, bakımlarının yapılmadığı iddia edilen ağaçlar, mezarların üstüne yıkıldı.

YAŞAM

Denizli’nin Buldan ilçesinde maaş sorunu yüzünden biriktiği iddia edilen çöplerin oluşturduğu çirkin görüntüler tepki topladı.

SiYASET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde teşekkür ve veda toplantısı düzenledi.

SiYASET

Buldan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen teşekkür ve veda toplantısına katıldı.

GÜNDEM

Denizli'de hava mevsim normallerinin üzerinde seyredince özellikle Çal ve Buldan'da bulunan tarlalarda farelerin, maddi hasar yarattığı belirlendi.

Özel Haber