Buldan’da, yakıt alınmadığı gerekçesiyle 1 haftaya yakındır toplanmayan çöplerin yarattığı çevre kirliliği sorunu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Temizlik Birimi ekiplerinin devreye girmesiyle çözüme kavuşturuldu. Buldan’da çöplerin toplanmamasına vatandaşların tepki göstermesi Denizli Büyükşehir Belediyesine iletildi. Bunun üzerine Denizli’den gelen ekipler, Buldan’ın çöplerini toplamaya başladı.

Yüksek Jeofizik Mühendisi Ercan Açıkladı! ''Her Deprem Jeotermal Bir Doğuştur'' Yüksek Jeofizik Mühendisi Ercan Açıkladı! ''Her Deprem Jeotermal Bir Doğuştur''

Denizli’den gelen ekiplerin Buldan’ın çöplerini toplamaya başlamasının Buldan Belediyesinin ayıbı olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Buldan Belediyesine, daha doğrusu tüm kamuoyunun malı olan birçok gayrimenkul satışından elde edilen gelirlerin olması gerekirken, temizlik araçlarına yakıt alınamıyor. Vatandaş olarak bunun hesabının sorulmasını istiyoruz. Buldan bu duruma düşecek bir memleket asla değildir” diyerek tepkide bulundu.

Editör: Haber Merkezi