En iyi Kurban Bıçağı Hangileri? Denizli’de Bıçak Bileme Ücreti Ne Kadar? En iyi Kurban Bıçağı Hangileri? Denizli’de Bıçak Bileme Ücreti Ne Kadar?

Denizli Demokrasi Platformu, Eğitim İş Denizli Şubesi ile birlikte Denizli Bayramyeri Meydanı’ndan Çınar Meydanı'na bir yürüyüş gerçekleştirdi. Birleşik Kamu-İş Sendikası Denizli İl Başkanı Namık Kemal Aydoğan, sabah fabrika işçileri ile 1 Mayıs’ı kutlamaya başladıklarını ardından tarlada çalışan işçileri ziyaret ederek 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladıklarını ifade etti.

“1 Mayıs İşçi Bayramını Ses Yükselterek Kutluyoruz”

Birleşik Kamu-İş Sendikası Denizli İl Başkanı Namık Kemal Aydoğan, “Biz bilerek yürüyüşe geç başladık bizim programımız, saat 15.30’da Bayramyeri Meydanı’ndan yürüyüşe geçtik, saat 16.30’da Çınar Meydanında olup orada açıklamaya yapacağız, halayımızı çekeceğiz. Bugün Denizli Demokrasi Platformu olarak işçi ve emek ağırlıklı bir bayram kutlaması planladık. Sabah fabrika işçilerimizi ziyaret ettik. Sonrasında tarlada çalışan işçilerimizin yanına gittik. Madem ki bugün 1 Mayıs, madem ki İşçi Bayramı bizlerde işçilerle birlikte kutlayalım istedik. Şimdi de büyük yürüyüşümüzü gerçekleştiriyoruz. bandomuzum ve bisikletçiler grubumuzun eşliğinde 1 Mayıs İşçi Bayramını ses yükselterek kutluyoruz” dedi.

Denizli Demokrasi Platformu ile yürüyüşe katılan Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, “Denizli Demokrasi Platformu bu sene için almış olduğu karar doğrultusunda etkinliği bu şekilde kutlamak istedi. Bu gün vesilesiyle bütün arkadaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutlamak istiyoruz. Günümüz Türkiye’sinde yaşayan, çalışan emekçilerin yaşam şartlarının çok kötü olduğunu görüyoruz, yaşıyoruz ve biliyoruz. Bu vesileyle bu yaşam koşullarının düzeltilmesi amacıyla tüm toplum bileşenlerinin bu şekilde bir etkinlik yapması gerektiğini ve seslerini duyurması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Denizli, Delikli Çınar Meydanı'nda toplanan grup, "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz!" diyerek slogan attı.

Tüm Sivil Topluk Kuruluşları (STK) adına konuşmayı Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer yaptı. Meydanda yapılan gösteriye CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Bayram Coşkun da katıldı.