Eroğlu, Başkan Zolan'ın icraat ve çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'ye gelen önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu ağırladı. Ziyarete, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü eşlik etti.

Başkan Osman Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eroğlu'nun Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevi sırasında Denizli'ye kazandırılan önemli projelerde büyük katkısı olduğunu ifade ederek, kente verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise Başkan Osman Zolan'ın icraat ve çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, "Başkanım, sizi seviyoruz. Çok başarılı bir başkansınız. Türkiye'ye örnek bir Büyükşehir Belediye Başkanısınız, çalışkan, yiğit, vizyon sahibi, büyük düşünen, halkın sevgilisi" ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Bir Sanatçı Oldu Denizli Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Bir Sanatçı Oldu

Veysel Eroğlu, Osman Zolan'ı Ziyaret Etti

Editör: Haber Merkezi