Denizli Son Dakika Haberleri

Denizli Son Dakika haberleri ve güncel Denizli Son Dakika gelişmeleri, Denizli Son Dakika ile ilgili tüm video, Denizli Son Dakika fotoğrafları ve Denizli Son Dakika haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Çivril Haberleri>>Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında bulunan bir evin duvarına çarparak durabildi.

ASAYİŞ

Denizli'de çöplük alanda yangın meydana geldi. Yangın büyümeden kontrol altına alındı.

EKONOMi

Genç Çivril Gazetesi olarak Denizli halkının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bu hafta vatandaşlarımıza "Asgari ücrete ara zam yapılmalı mı?" sorusunu...

ASAYİŞ

Evi terk edip Denizli'deki yakınlarının yanına giden 33 yaşındaki Büşra G. eşi tarafından çağırılıp mini etek giydiği gerekçesiyle vurmuştu. Büşra...

ASAYİŞ

Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Aşağıdağdere Mahallesinde bulunan futbol sahası, taş ocağından düşen kayalar nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

ASAYİŞ

Denizli'den Sarayköy istikametine otomobiliyle giden bir gurbetçi, kendisiyle aynı istikamete giden bir motosikletliyle tartıştı. Tartışmada kısa sürede yumruklar konuşmaya başladı.

YAŞAM

Denizlili ev hanımları kendi imkanlarıyla yaptığı el işlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle satışa sunuyor.

Ulusal Haberler

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde madde satışı esnasında polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Ulusal Haberler

Afyonkarahisar’da otomobilin LPG tankının patlaması sonucu biri 13 yaşında çocuk olmak üzere 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Denizli'nin elektrik dağıtım firması olan ADM Elektrik, 25 Haziran Salı günü yapağı planlı kesintileri, resmi internet sitesinde yayınladı.

ASAYİŞ

Denizli'de eşi ve çocuğuyla parkta oturan Onur Umut Kayıran, kız çocuklarının kavgasını ayırmak isterken, kavgaya karışan çocuklardan biri tarafından ekmek...

ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi'nde kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangın çok geniş bir alana yayıldı.

Özel Haber