Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili olarak seçilmesi nedeniyle CHP Çivril ilçe örgütüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mecliste kaydını yaptırdıktan ve vekil yemini ettikten sonra memleketi Denizli’ye dönen CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, parti örgütlerini ziyaret ederek seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Arpacı ilçe yönetimi ve üyelerle seçim sürecine ve genel siyasete dair değerlendirmelerde de bulundu.

VEKİL ARPACI TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili şeref Arpacı Çivril İlçe örgütüne teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçe binasında İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Arpacı, kadın ve gençlerin seçim döneminde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ziyarette partililerle sohbet eden ve gündem değerlendirmesi yapan Arpacı, yerel seçimlerin önemine değinerek örgütlerin dinamik olması gerektiğini belirtti. Arpacı, “Büyük bir mücadele ve özveriyle gece gündüz demeden partimizi iktidara taşımak için çalışan yoldaşlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Hedefimiz yerel seçimde Çivril’de, Denizli’de ve Türkiye genelinde büyük bir başarı elde etmek. Genel seçimlerde Denizli’de yakaladığımız ivmeyi yerel seçimlere taşıyarak ve daha da ileri götürerek büyük bir başarı kazanmamızın önünde hiçbir engel yok. Denizli’nin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için kentimizin güzelliklerini ve sorunlarını yakından takip edeceğiz. Hemşerilerimizin sesi olmak, sorunları çözmek ve geleceğe umutla bakmak için bir arada çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşarak CHP üyelerine teşekkür etti.

Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara... Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara...

Şeref Arpacı’nın CHP Çivril İlçe ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi