Yerel Seçimlerin sona ermesinin ardından Denizli’nin yeni belediye başkanları mazbatalarını almasının ardından göreve başladı. Temsilcilerin karar alma sürecine katılması, hükümetin hesap verme sorumluluğu, kamuoyunun katılımı ve hukukun üstünlüğünün korunması gibi önemli işlevlere sahip olan meclis toplantıları Denizli’de yeni belediye başkanları önerdiğinde yapılmaya başlandı. 

Tavas Belediye Baskani Tatik Meclis Toplantilarini Halka Aciyor2

Meclis toplantılarıyla ilgili sevindirici haberi Denizli Tavas Belediyesi Başkanı Kadir Tatık sosyal medya hesabından paylaştı. Denizli Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, belediye meclis toplantılarının vatandaşlaralar tarafından da izlenebilmesi canlı yayınlanacağını açıkladı.

Tavas Belediye Baskani Tatik Meclis Toplantilarini Halka Aciyor4 

Tavas Belediyesi’nin ilk meclis toplantısı bugün Kadir Tatık başkanlığında da gerçekleşti. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Meclis Üyelerimiz ile birlikte ilk Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte, alacağımız kararların Tavas’ımıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Artık Denizli Tavas Belediyesi’nin meclis toplantıları Kadir Tatık’ın sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti! Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti!

Tavas Belediye Baskani Tatik Meclis Toplantilarini Halka Aciyor3

Editör: Aslıhan Kılıçellli