Yerel Seçime aylar kala partiler aday adaylarını açıklamaya başladı. İsimler adaylıklarını bir bir duyururken Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, 31 Mart’ta aday olmayacağını açıkladı. Denizli Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ise 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde aday olmayacağını açıkladı.


Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, adaylık başvurusu yapmadığını açıkladı. “Kişinin adaylık için başvurup başvurmaması kendi isteğine bağlıdır. Adaylık müracaatı yapmayıp yan cebimde dursun düşüncesinde değilim. Önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmama kararı aldım” şeklinde açıklamada bulundu.

Denizli’de Hayatını Kaybeden Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu Denizli’de Hayatını Kaybeden Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu


KEPENEK BAŞVURU YAPTI

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek de paylaşımında “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret ettik. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Verimli bir görüşme oldu. Sayın Başkanımıza nazik ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Ardından Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Gökan Zeybek’i ziyaret ederek görüşmelerde bulunduk” dedi. Özel ile yerel yönetim ve strateji ile ilgili görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi ve Honaz Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi