Hasta ziyaretine gelen gruba ateş eden iki şüphelinin, kalabalığa ateş ettikleri dehşet anları görenleri şoke etti.

Olay 1 Mart günü, Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde eğlence mekanı işleten ve hastanede tedavi gören yakınlarını ziyarete gelen gruba iki kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 7 kişi yaralanmıştı.

Pamukkale Üniversitesi’ndeki Dehşet Anlarının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Denizli’de Hüseyin Çulhaoğlu Hayatını Kaybetti Denizli’de Hüseyin Çulhaoğlu Hayatını Kaybetti

Olayın ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, soruşturma için özel bir ekip kurdu. Üniversite çevresinde güvenlik kameralarını inceleyen ekip, olayın faillerinin 24 yaşındaki Mustafa A. ve 20 yaşındaki Mustafa B. olduğunu belirledi. Şüphelilerin geldikleri aracı da tespit eden ekipler, araca sahte plaka takıldığını ve sürücünün 25 yaşındaki Ali A. olduğunu tespit etti. Ekipler, olaya dahil olduğu değerlendirilen 41 yaşındaki Orhan K. ve olayda yaralanan 21 yaşındaki Şefikcan U.’ya ulaştı.

P A Ü Hastanesi'ndeki Silahlı Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! 7

Denizli Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ortaya çıkarılan detayda, olayda yaralanan Şefikcan U.’nun şüphelilere sürekli bilgi akışı sağladığı, olayın gerçekleştiği gün saldırının olacağını bildiği ve hastanede oldukları bilgisini yine kendisinin verdiği ortaya çıktı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kantini

3 Şahıs Tutuklandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildiği görüldü. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan 5 şüpheliden saldırıyı gerçekleştiren Mustafa A. ve Mustafa B. ile muhbirlik yapan Şefikcan U. tutuklandı. Diğer şüpheliler Orhan K. ve şoförlük yapan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Durmuş Özke