Basın mensuplarını ağırlayan ve sorularını cevaplayan Kemal Aslan çalışmalarını parti planı ve koordinesinde sürdürdüğünü belirterek “ aday adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren CHP ve ÇİVRİL için çalışmaya devam ediyoruz. Arkadaşlarımla beraber önceliğimiz Yeşil Çivril’imize hizmettir. CHP olarak bizim geçmişimiz yaşadığımız yöreye Çivril’e hizmetlerle doludur.biz bu hizmetlere yenisini eklemek, sosyal demokrat Belediyeciliğini yeniden hakim kılmak için çalışıyoruz” dedi.

1 Mayıs'ta Denizli'de Neler Konuşuldu? İşte İşçilerin Sesi! 1 Mayıs'ta Denizli'de Neler Konuşuldu? İşte İşçilerin Sesi!

Bütün Çivrillilerin adayı olmak için yola çıktık

Kucaklayan ve birleştiren bir siyaset yapmaya çalıştıklarını belirten Kemal Aslan “adaylık sürecinde yol arkadaşlarımla aldığımız kararla bütün Çivrillilerin ortak adayı olmak için yola çıktık. Çivril’i ve Çivril’de yaşayanları kucaklayan birleştiren bir siyaset düşüncemiz var. Çivrillilerin ekonomik ve sosyal sorunlarıyla, ilçemizin özellikle son 10 yılda artarak büyüyen ve kangren olmuş sorunlarını çözmek için adayız. Tarım kenti olan ilçemizi üreten, ürettiğinin değerini alan bir şehir yapmak için aday olduk, bunun için yola çıktık” diye konuştu.

Hepimizin ortak sevdası Çivril

Aday belirleme süreci ile ilgili de bilgi veren Aslan “Adayımızın üye bazında ön seçim yapılarak belirlenmesi en büyük temennimiz. İl Başkanımızın hiçbir yerde olmasa bile Çivril’de ön seçim olacak sözü bizim için referanstır. Genel merkezimiz aday belirleme sürecinde hangi yöntemi kullanacaksa o yöntemi kabul ettiğimi de beyan ediyorum. Bugün, kişisel hesapların günü değil, geçmiş kırgınlıkların günü değil. Gün, yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün Çivril’imize sahip çıkma günü. Biz arkadaşlarımızla böyle düşünerek bu yola çıktık. Daha önce de dediğim gibi partim seçimi kiminle kazanacaksa tabanımızın da ortak kabulü ile aday olacak ismin yanında olaya hazırım. Biz egomuzu tatmin etme derdinde değiliz. CHP için yola çıktık, hedefimiz CHP’nin başarısı” dedi.

Birçok sivil toplum örtünde faal olarak görev yaptığını da sözlerine ekleyen Kemal Aslan Çivril ve Denizli’de aktif olan birçok STK’da üye ve yöneticiyim Çivril için yaşadığım kent için birçok toplumsal projede yer aldım. Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz, cesurca söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz var. Belediye başkan aday adaylığına, belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvuran ve başvuracak bütün yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepimizin ortak sevdası Çivril” dedi.

Editör: Haber Merkezi