Özgür Özel’in Denizli ziyareti sırasında kızı Ömür’ün vefatı ile isyan ederek “Nerede Cumhuriyet Halk Partisi?” diyen vatandaşın asıl hikayesi ortaya çıktı. 

Özel’in programı ilk olarak Denizli İl Başkanlığından başladı. Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve CHP kurmayları ile birlikte Partisinin İl Başkanı Ali Osman Hozum’u ziyaret ederek söz verdiği kırmızı motoru takdim edecekti.
Ziyaret sırasında Özel’in konuşmasını bölen bir vatandaş, kızının terör örgütü tarafından öldürüldüğünü söyledi. Özel’e “Nerede Cumhuriyet Halk Partisi?” diye sordu.

Özgür Özel’den yardım sözü alan ve sakinleştirilmeye çalışılan vatandaş, fenalık geçirdi. Yere yığılan vatandaşa sağlık ekipleri müdahale etti. 

Denizli Tavas KYK’da Türk Bayrağı Krizi! Denizli Tavas KYK’da Türk Bayrağı Krizi!

Konuşmasının başında “Benim kızımı PKK öldürdü!” diyerek dikkatleri üzerine çeken vatandaşın asıl hikayesi ortaya çıktı. 


Gerçek Hikaye Ortaya Çıktı!

Ömrü uzun olsun diye kızının adını Ömür koyduğunu belirten vatandaşın acı dolu gerçek hikayesi ortaya çıktı. 

Aslen Denizlili olan vatandaşın kızı Ömür, geçtiğimiz ay Aydın’ın Nazilli ilçesinde katledildiği için gündeme gelmişti.
Nazilli’de bulunan Uzun Çarşı’da çamaşırcı dükkanında çalışan Ömür Arslan, ayrıldığı erkek arkadaşı İbrahim Olece tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Çantasından çıkardığı pompalı tüfek ile eski kız arkadaşını katleden Olece, daha sonra ise kendini vurarak intihar ettiği bilgisi edinildi. 
İntihar eden İbrahim Olece’nin sosyal medyada birçok silahlı fotoğrafı olması ve bu kadar kolay ulaşabilmiş olması sebebi ile acılı babanın bu şekilde konuştuğu düşünülüyor.

Editör: Kardelen Başol