Gençcivril Gazetesinin gündeme getirdiği olayda mağdur damatlardan, aslen Denizli’nin Çivril ilçesinden Serkan Kocakaya, Özbek asıllı gelin tarafından evlenmek vaadiyle dolandırıldığını, 3 günlük evliliğin ardından kadının kaçtığını öne sürmüştü. Gazetemizde yer alan haberin ardından, kendisi gibi aynı yöntemle mağdur olan başka damatların da olduğu ortaya çıktı. Serkan Kocakaya’nın kız kardeşi Neşe Kocakaya, mağdur damatları topladı ve Bir Televizyon kanalında yayınlanan Zahide Yetiş ile Yeniden Başlamak Programına katıldı. Damatlar programda nasıl dolandırıldıklarını anlattı, kendilerini evlendirmek vaadiyle kandıran Rabia Gökçe tarafından dolandırıldıklarını açıkladı.

Mağdur damatlar kendilerine, gelin adaylarının fotoğraflarından oluşan bir liste gösterildiğini ve seçim yaptıklarını söylediler. Nikahtan sonra aslında evlendikleri kişilerin, Özbekistan'da evli ve çocuklu kişiler olduklarını öğrendiklerini de öne sürdüler.
Türkiye'de yaşayan Özbek bir ihbarcı, iddiaların odağındaki Rabia isimli kadının Özbek kadınları da aynı şekilde mağdur ettiğini ve onlara, Türk erkeklerle tanıştırıp Türk vatandaşlığı aldırmayı vaat ettiğini iddia etti. İddiaların odağındaki Rabia'ya da ulaşıldı ancak o cevap vermek istemedi.


Denizlili Mağdur Damatlar Yayında

Serkan Kocakaya’nın yanı sıra Denizli’nin Çivril İlçesi’nde oturan Hüdai Horzum da 27 yaşındaki oğluna kız bulması için Rabia ile iletişime geçtiğini anlattı.
Denizli’nin Serinhisar İlçesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Fatih bey de aynı yöntemle dolandırıldığını açıkladı.
Denizlili Mevlüt Şen’in annesi Sevilay Şen programa bağlandı ve aynı yöntemle oğlunun da dolandırıldığını açıkladı.

Denizli’deki Emekliler İçin Çağrı! Denizli’deki Emekliler İçin Çağrı!

Serkan Kocakaya’nın Kız Kardeşi Neşe’den İlginç İddia

Neşe Kocakaya doktor ile Rabia’nın iş birliği yaptığını iddia etti. Neşe Kocakaya bir gün Rabia’nın bir kızla sağlık raporu ve muayene için doktora gittiğini, doktorun ‘yine mi getirdin Rabia’ dediğini söyledi. Neşe Kocakaya ayrıca doktorun Rabia’dan rüşvet aldığını iddia etti.


Gelinlerden Birinin Eğlence Mekanında Videoları Ortaya Çıktı

Zahide Yetiş, stüdyodaki damatlardan birinin eşinin bir eğlence mekanında videosuna ulaştığını açıkladı. Video stüdyodaki damatlara gösterildi ve kadının Serkan Kocakaya’nın eşi olduğu ortaya çıktı.
Öte yandan Serkan Kocakaya’nın Özbekistan uyruklu eşinin fuhuş operasyonunda yakalandığı ve hapishanede olduğu öğrenildi.
Yayın sürecinde mağdurlardan ihbar gelmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi