Denizli Çivril Belediye Meclisi  Borç Yetkisini  Verdi! Denizli Çivril Belediye Meclisi Borç Yetkisini Verdi!

2023 yılını Manşet 360 mikrofonlarına değerlendiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, 2024 hedeflerini açıkladı.

2023 yılında yaşanan deprem felaketine değinen Zeybekci, “Allah bir daha böyle olaylar göstermesin” dedi. Zeybekci, “2023’te tarihte yaşanabilecek en önemli olaylardan birini, depremi yaşadık. Allah bir daha böyle olaylar göstermesin. On binlerce vatandaşımızı kaybettik. Binlerce insanımız mağdur oldu. Ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü bir devlet. Bütün bunların altından kalkıyor ve kalkmaya da devam edecek. Diğer taraftan 2023’te demokrasimiz için şenlik olan 14-28 Mayıs’ta iki turlu seçimlerimizi yaptık. Milletimizin iradesi tecelli etti. Cumhurbaşkanımız millete hizmette yoluna devam ediyor. İnşallah bu dönemde de hayırlı hizmetlere vesile olur. 2023’te dünyaya baktığımız zaman da etrafımızda Filistin ve Gazze’de on binlerce masum insanın katledildiği bir soykırım yaşanıyor. Bu dünya insanının sayfalarına kara tarih olarak geçecektir. Lanetliyorum, kınıyorum! İnşallah bu durum bitecek ve bu cinayeti işleyenler lanetlenmeye devam edilecekler.

2024’te en önemli hedeflerimizden biri yerel yönetimlerde durmak yok yola devam! Denizli hak ettiğini almaya devam edecek. Yerel seçimlerde AK Parti olarak Denizli’de 20 belediyenin tamamını almak gibi bir hedefimiz var” dedi.

Editör: Haber Merkezi