Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı

Trendyol Süper Ligin 33'üncü haftasında Sivasspor'un evine konuk olan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda büyük bir bariyere takıldı. Sivasspor deplasmanında gerçekleşen mücadelenin ilk yarısı 45+2'de Fred'in golüyle 1-0 olarak sonuçlandı. İkinci yarının başlamasının ardından Sivasspor 57'nci dakikada Bengali-Fodé Koita'nın golüyle beraberliği buldu. Bir süre ortada giden maçta 80'inci dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle Fenerbahçe tekrar öne geçti.

Maçın kaderini belirleyen gol 90+4'te VAR incelemesinin ardından verilen penaltı ile Rey Manaj'ın attığı golle belirlendi. Mücadele Sivasspor'un evinde beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonluk İçin Şansı Azalıyor

Güncel puan durumunda 86 puana çıkan Fenerbahçe'nin önünde lider olarak 90 puanla Galatasaray bulunuyor. Fenerbahçe önündeki tüm maçları yense bile şampiyon olabilmesi için Galatasaray tarafından en az bir mağlubiyet ve bir beraberlik gelmesi gerekiyor. Fenerbahçe ile arasında 4 puan olan Galatasaray, önündeki 5 maçta puan kaybına uğramazsa, şampiyonluğu kazanmış olacak.

Yönetim İstifa Sesleri

Mücadelenin sonunda 1 puanla ayrılan Fenerbahçe taraftarı, cezayı yönetime kesti. Maçın sonunda Fenerbahçeli taraftarlar "Yönetim İstifa" sloganları atmaya başladı. 

Editör: Atakan Göker