Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Çivril Haberleri>>Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi için ayrılık iddiaları sürüyor. İtalya'dan Galatasaray taraftarlarını oldukça üzen bir gelişme paylaşıldı.

SPOR

Transfer sezonunun açılmasıyla beraber, Fenerbahçe yavaş yavaş hamlelerine başladı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun hedefi Lazar Samardzic.

SPOR

A Milli Takım'ın 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirdiği Portekiz maçında sahaya atlayan taraftarın, Almanya'da yaşayan Türk bir futbolcu olduğu ortaya...

SPOR

2024-2025 transfer sezonunun açılmasıyla beraber Trabzonspor tarafından KAP'a bildirilen Ozan Tufan, yaptığı hareketle Fenerbahçe taraftarının tepkisini topladı.

SPOR

Fenerbahçe, yeni sezon kadro yapılanmasını Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda şekillendirmeye başladı. Bu bağlamda Fenerbahçe 2 transfer duyurusunu yaptı.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, takımın bayram kutlamasında Dursun Özbek ve Okan Buruk'a karşı sert ifadelerde bulundu.

SPOR

Yeni sezona 22 Haziran 2024 tarihinde yeni teknik direktör Jose Mourinho ile başlayacak olan Fenerbahçe'nin Avustralya kampındaki rakipleri belli oldu.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda, Ali Koç yönetiminde bulunan Acun Ilıcalı, başkan adayı Aziz Yıldırım'ı sert bir...

SPOR

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, divan başkanlığı oylamasına tepki göstererek, "Demokrasi olmayan bir seçim oldu" dedi ve kongre alanından ayrıldı.

SPOR

Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Amed Sportif, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış bir isimle anlaştı.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü için başkanlık adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Programın yayınlanan tanıtım videosundaki söylemleri...

SPOR

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı'yı suçlayan iddialarda bulundu.

Özel Haber