Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlık adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, katılmış olduğu Mevzular Açık Mikrofon programında gündem yaratacak söylemlerde bulundu. Tanıtımı yayınlanan programda, Aziz Yıldırım'ın Alex de Souza hakkında söylemleri sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR BİR İLKE DAHA İMZA ATTI YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Bir seyirci tarafından "Alex ile ilgili görüşleriniz nelerdir?" sorusuna Yıldırım; "Alex, sahada bir numara ama saha dışında öyle diyemeyeceğim."  ifadelerini kullandı.

Acun Hakkında Soru Geldi

"Acun Ilıcalı, 'Aziz Yıldırım karşımıza gelip oturup, ortak programa çıkamaz. Gelemez, gelse ne anlatacak ki? O yalanları bize söyleyemez' gibi cümleler kurdu. Siz de şu zamana kadar hiç bir şey söylemediniz onunla ilgili" diyen seyirciye ise Aziz Yıldırım, "Şu an seçim safhasındayız, olayları aşağı indirmemiz lazım. Yoksa birbirimize sıkıntı yaratabiliriz. Seçim geçsin, konuşuruz. Problem değil" dedi.

Aziz Yildirim Acik Mikrofon

Ali Koç: "Seçimi kazanırsam Aziz Yıldırım'ın kolunu kaldıracağım ve onursal başkan olmasını isteyeceğim."

Ali Koç'un bu söylemine cevap veren Yıldırım:"Ya ben onursal başkan olup da ne yapacağım yani? Boşver. Biz de gerekirse elini kaldırırz ama kongrede birbirimizi incitmememiz lazım. Birbirimiz hakkında konuşurken dikkatli konuşmamız lazım. Eğer buna dikkat ederlerse o zaman kazananın biz de elini kaldırırız. Ama biz kazanacağız" ifadesinde bulundu.

"Galatasaray'dan Dost Olmaz"

Tanıtımda dikkat çeken yerlerden biri de Aziz Yıldırım'ın; "Galatasaray'dan dost olmaz. Vatandaşlarla bir ilgisi yok, taraftar ayrı bir konu. Yukarıdaki kritik pozisyonlarda aldıkları kararlarla ilgili" ifadesi yer aldı.