Denizli İYİ Parti teşkilatı dün gerçekleştirdiği buluşmasında 150’yi aşkın yeni üyesini ve adaylarını tanıttı.

Yoğun katılım gerçekleşen teşkilat buluşmasında rozet takma töreni de gerçekleşti.

Denizli'den Yola Çıkan Araç Defalarca Takla Attı! Denizli'den Yola Çıkan Araç Defalarca Takla Attı!

Teşkilat buluşmasına Denizli millet vekili ve TBMM Divan Katibi Yasin Öztürk,  Genel Başkan Yrd. Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Afyon Milletvekili Sayın Hakan Şeref Ongun, Teşkilat Başkan Yrd. Bursa Milletvekili Sayın Hasan Toktaş, Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörü Sayın Ceren Yılmaz, İlçe Başkanları ve teşkilatları, Belediye Başkan Adayları, mevcut Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, yeni üyeler ve daimi üyeler katılım gösterdi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden yaptığı konuşmada “Bizler, siyasi hedefler ya da beklentiler ile değil, ülkemizin bugün ne kadar kötü yönetileceğini, o günlerden gören Genel Başkanımızın arkasında toplanarak kurduk bu partinin teşkilatlarını. 2017 de, bu ucube sistemin getirilmesinin karşısında, tüm tehditlere rağmen dimdik duran Genel Başkanımız, aynı şekilde 14 Mayıs seçimlerine giderken de, herkesten önce bu sistemi değiştirmeliyiz diyen liderdir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Milletimizi, birilerinin taraftarcılık haline getirdiği sandıklarda yalnız bırakmayacağız! Milletimize projelere oy verebileceği, samimiyete oy verebileceği, zorunda olduğu için değil, içine sine sine oy verebileceği seçenekler sunacağız.” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Denizli Belediye Başkanı Adaylarını Duyurdu!

“Milletimizi İYİ Belediyecilikle Tanıştıracağız!”

“Üçüncü yol, Sayın Genel Başkanımızın ve partimizin, 14 Mayıs seçimleri sonrası ortaya koyduğu bir iddia değildir. Milletimize, üçüncü ve aydınlığa giden bir yol sunmak, bu partinin kuruluş amacıdır.” dedi.

Gerçekleştirilen buluşmada, Denizli Millet Vekili ve TBMM Divan Katibi Yasin Öztürk'te konuşmasında “Bizlere muhalif olanların kazanacak aday sloganıyla seçim çalışmaları yapmaları çok manidar. Bizler İYİ Parti olarak genel seçimlerde “Kazanacak Aday" dediğimizde dikkate almayanlar, şimdi kazanacak aday diye seçim çalışması yapma gayreti içindeler. Şimdi soralım sekiz ay önce bizler kazanacak aday derken dikkate almayanlar, Genel Başkanımız Meral Akşener’i zor durumda bırakanlar, şimdi ne değişti de kazanacak aday diyorlar. İYİ Parti kimsenin paratoneri değildir, şimşekleri üzerine çekecek. Genel seçimlerde Türkiye'nin sıkıştığı durumdan düzlüğe çıkabilmesi için, paratoner görevini üstlenip, bütün şimşekleri üzerine çekmişti. Ama şimdi herkes kendi şimşeklerini kendi göğüsleyecek.” dedi

İYİ Parti Denizli Belediye Başkanı Adaylarını Duyurdu!

 İŞTE ADAYLAR

Editör: Haber Merkezi