Buldan Haberleri

Buldan haberleri ve güncel Buldan gelişmeleri, Buldan ile ilgili tüm video, Buldan fotoğrafları ve Buldan haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Denizlili ii insanı Gültekin Okay Salgar, kaleme aldığı “Başarmak Uğruna” adlı kitabının gelirini kız çocuklarının eğitimi için bağışladı.

SiYASET

Denizli’nin Buldan ilçesinde etkili olan şiddetli dolu yağışın bıraktığı tahribat incelendi.

YAŞAM

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde öğle saatlerinde yağmur yağışı başladı. Ardından yoğu dolu yağısı sonrası beyaza büründü.

EĞİTİM

Denizli’nin Buldan ilçesinde 4. sınıf öğrencisi Berin Yılmaz, ‘Suyun Sonsuzluğu’ projesiyle DENİB tarafından düzenlenen yarışmada özel ödülünü almaya hak kazandı.

YAŞAM

Denizli’nin Buldan ilçesinde 1967 yılında baraj yapılacağı gerekçesiyle taşınan 90 haneli Derbent Mahallesi sakinleri, 57 yıl sonra tapularına kavuştu.

SiYASET

Buldan Belediyesinin önceki dönem belediye başkanı Mustafa Şevik, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Buldan Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Mehmet Ali Orpak’a...

ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde Jandarma komutanlığı ekiplerince bir kahvehaneye yapılan operasyonda 2 adet oyun makinesi ele geçirildi.

ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde seyir halindeki minibüs alevlere teslim oldu.

YAŞAM

Denizli’nin Buldan ilçesinde Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi.

YAŞAM

Denizli nüfusu yükselişini sürdürüyor, Denizli merkezinde ve ilçelerinde son nüfus sayıları TÜİK tarafından açıklandı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde iki tır kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir sürücü yaralandı.

SiYASET

Buldan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen teşekkür ve veda toplantısına katıldı.

Özel Haber