Kadın Haberleri

Kadın haberleri ve güncel Kadın gelişmeleri, Kadın ile ilgili tüm video, Kadın fotoğrafları ve Kadın haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Veri yayıncılığı öne çıkan Drdatastats Türkiye’de 2022 yılında kaç kişinin intihar ettiğine dair verilerini yayınladı.

YAŞAM

Çivril Kaymakamlığı tarafından açılan Sosyal Dayanışma Merkezi dönem sonu sergisini açtı. Açılan sergide ise kadınların emek emek işlediği ürünler yer...

Ulusal Haberler

Evli çiftleri yakından ilgilendiren bir konu olan, düğünde takılan takıların kime ait olacağı ile ilgili tartışmaya Yargıtay son noktayı koydu.

GÜNDEM

Medyaya Yansıyan Kadın Cinayetlerinin Haritalaması araştırması 10 yılın kadın cinayetlerini derledi. Bu verilere göre Denizli’de 27 kadın katledildi.

YAŞAM

Denizli’de bir firmada tır şoförlüğüne adım atan Bolulu 40 yaşındaki Özlem Okumuş, erkek şoförlere taş çıkarıyor. Okumuş, "Tır şoförlüğü yapan...

YAŞAM

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Zumba All-Star Yarışması'nda belirlenen iki şarkı ile Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde eğitim gören kadınlardan...

YAŞAM

Denizli Organize Sanayi Bölgesinde önemli faaliyetler gösteren DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi, istihdam kurslarına hız kesmeden devam ediyor.

YAŞAM

65 yaşındaki Emine Çolak, hasta eşi üşümesin diye dağlardan odun toplayıp eve sırtında getiriyor.

SiYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan aldıkları geri dönüş ve cevapların CHP zaferini müjdelediğini söyledi.

ASAYİŞ

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde bir evde çıkan yangında görme engelli kadın hayatını kaybetti.

GÜNDEM

TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, soyadı ile ilgili düzenleme konusunda değişiklik içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

GÜNDEM

Merkezefendi Belediyesi’nce geleneksel hale gelen ve bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ sona erdi.

Özel Haber