Denizli Etkinlik Haberleri

Denizli Etkinlik haberleri ve güncel Denizli Etkinlik gelişmeleri, Denizli Etkinlik ile ilgili tüm video, Denizli Etkinlik fotoğrafları ve Denizli Etkinlik haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Katarsis içerikleriyle tanınan Gökhan Çınar, Gel Yeniden Başlayalım programı için 28 Mayıs'ta Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda.

GÜNDEM

Denizli muhteşem bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yöresel Lezzetler Festivali, Denizli’de ilk kez düzenlenecek ve 5 gün sürecek.

GÜNDEM

Turizm Haftasında Denizlili vatandaşlar pek çok etkinlik ile bir araya gelecek.

GÜNDEM

Denizli'de kültür sanat etkinlikleri havaların ısınması ile artış göstermeye başladı ve Denizli Komedi Günleri'ne özel tiyatroların duyurusu yapıldı.

YAŞAM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının dolu dolu yaşanması için, 6 farklı program hazırladı. Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre...

GÜNDEM

Cumhuriyetimizin 100. Yılı projeleri kapsamında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Cumhuriyete Doğru” tiyatro oyunu Denizli'de sahnelendi.

MAGAZİN

Ramazan Bayramı tatiline sayılı günler kala, gezip eğlenmek isteyenler program yapmaya başladı bile!

GÜNDEM

Denizli Tabipler Odası, 14 Mart Tıp Bayramı sebebi ile ücretsiz tiyatro gösterisi düzenliyor!

GÜNDEM

Cumhuriyetimizin 100. Yılı projeleri kapsamında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Cumhuriyete Doğru” 13 Mart’ta Denizli’de sahnelenecek.

GÜNDEM

Merkezefendi Kent Tiyatrosu oyuncuları 13 Aralık Çarşamba günü ücretsiz oyun sahneleyecek.

Özel Haber