Denib Haberleri

Denib haberleri ve güncel Denib gelişmeleri, Denib ile ilgili tüm video, Denib fotoğrafları ve Denib haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMi

Türkiye İhracatçılar Meclisi Nisan ayı ihracat verileri açıklanırken, Denizli ihracatı yüzde 1 azalışla 306 milyon dolar seviyesinde seyretti. Denizli İhracatçılar...

TEKNOLOJİ

DENİB tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

EKONOMi

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na ziyarette bulundu.

EĞİTİM

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması finali 26 Nisan’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

EKONOMi

DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Ramazan Bayramı’nın bereketini vurgulayan bir bayram mesajı yayımladı.

GÜNDEM

DENİB Başkanı Memişoğlu, yerel seçimlerde büyük bir başarı elde eden Bülent Nuri Çavuşoğlu ve seçilen başkanları tebrik etti.

EKONOMi

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Türkiye'de kadın istihdam oranının en yoğun olduğu kentin Denizli olduğunu belirtti.

GÜNDEM

Leblebinin asıl başkenti olan Denizli yine üretimde birinci. Türkiye’nin toplam 27,9 milyon dolarlık dağıtımın yüzde 48’inin Denizli’den yapıldığı açıklandı.

YAŞAM

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli’de ihracatın geçen ay yüzde 6,2 oranında arttığını belirtti.

EKONOMi

Türkiye genelinde 2023 yılında 1.2 milyar dolar olan cam ihracatı, Denizli özelinde 17.6 milyon dolar değerine ulaştı.

EKONOMi

Denizli genelinde 2023 yılında, bir önceki yıla göre yüzde 12 oranında artışla 8,3 milyon dolar değerinde fındık ve mamulleri ihracatı...

GÜNDEM

Ev tekstili sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında bulunan Heimtextil Fuarı, 09-12 Ocak 2024 tarihlerinde Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenleniyor. Denizli...

Özel Haber