Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) organizatörlüğünde, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Denizli Valiliğinin himayelerinde düzenlenen "6. Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması” gerçekleşti. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Denizli protokolü, davetliler, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Denizli’de Genç Mucitler Ödüllendirildi2

WhatsApp’a Yeni Özellik! İnternetsiz Kullanılabilecek! WhatsApp’a Yeni Özellik! İnternetsiz Kullanılabilecek!

Özgün tasarımlı inovatif projelere zemin hazırlamak, öğrencileri bu yönde teşvik etmek, ayrıca yenilikçi fikirleri öne çıkarmak ve desteklemek amacıyla il genelindeki ilkokul-ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’nın finali büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Denizli’de Genç Mucitler Ödüllendirildi1

Final gecesinde açılış konuşmasını yapan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu “Denizli İhracatçılar Birliği ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, Denizli Valiliği himayelerinde bu sene 6.’sını gerçekleştirdiğimiz Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’nın final gecesinde bizlerle bir arada olan çok değerli ailelerimize, öğretmenlerimize, protokolomüze ve tüm değerli konuklarımıza hoş geldiniz diyorum. Heyecanımıza ortak olduğunuz için teşekkür ediyor, şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması, öğrencilerin henüz genç yaşlarda inovasyon, teknoloji, sürdürülebilirlik, dijitalleşme, tasarım ve tabi ki ihracat gibi konularda farkındalık kazanmalarına zemin hazırlıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi