Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de.. Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de..

Türkiye Cumhuriyeti’nin Eski Cumhurbaşkanı olan ve AK Parti’den ayrılarak Gelecek Partisi’nin kuruculuğunu ve Genel Başkanlığını yapan Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanlığının, Denizli’de Deda Düğün Salonu’nda düzenlediği iftar programına katıldı. 

Ahmet Davutoglu Denizlide2
İftar programının gerçekleşmesinin ardından davetlilere konuşma gerçekleştiren protokolde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ortak adayı Sema Silkin Ün katılımcı oldu. 

Ahmet Davutoglu Denizlide1Açılış konuşmasını yapan Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, yerel seçim süreci hazırlık aşamasında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun ve il teşkilatının ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini açıkladı. 

"Denizli'nin Bugününü Değil, 'Geleceğini' Konuşuyoruz!"

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ortak adayı Sema Silkin Ün ise, “Denizli için yaşayacağım, Denizli için nefes aldım ve alacağım. Bütün Denizlililerin hizmetkarı olacağım demiştim. Bunu yaptığıma inanıyorum!” diyerek önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan seçimi hatırlattı. Ün, “Sizler bu şehri kurtarmak için oy vereceksiniz. Biz Denizli’yi ‘Geleceğe’ hazırlamak için varız. Denizli’nin bugününü değil, ‘geleceğini’ konuşuyoruz. İnşallah, şehrimizin kaderini değiştirecek olanlar sizlersiniz!” şeklinde Denizlililer’e seslendi. 

Ahmet Davutoglu Denizlide888"Sizin Zamanınızda İyiydik!"

Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı konuşmada bugün Çınar Meydanı’nda emeklilerle buluştuğunu anlattı. “Emekliler bize dedi ki, Ankaradakiler’e söyle bizi unutmasınlar. Onlar, her şeyi unuttu.” dedi. Sevindik Pazarı’na da uğradıklarını ve yoğun bir sevinçle karşılandıklarını anlatan Davutoğlu, “ Satanlar, sattığımız malı yiyemiyoruz. Yerine koyamıyoruz dedi. Alanlar ise çantalarını gösterdi, bu çanta bin lira dedi.” diyerek vatandaşın etikete bakıp alışveriş yapamadığını anlattı. “Hiçbir şey alamamış insanlar gördük. Dünya’da enflasyon yok! Nerede var biliyor musunuz? Niye bizde var? Emanet ehlinde değil. Başkanlığı bırakırken bile biz millet kötü bir tesiri olmasın diye sustuk” açıklamasını yaparak emeklilerin kendisine “Sizin zamanınızda iyiydik” diyerek dert yandıklarını anlattı. Alınlarını ak, yüzlerinin de açık olduğunu söyleyerek konuşmasını tamamlayan Davutoğlu’na program sonunda plaket takdim edildi.

Ahmet Davutoglu Denizlide4

Editör: Durmuş Özke