Olay Denizli-Uşak Karayolu’nda Çivril İlçesi Gürpınar Mahallesi’nde medyana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten Denizli’ye iplik getiren 27 AIP 206 plakalı tır, Gürpınar Mahallesi’nde kontrolsüz kavşakta sürücüsü M.E.'nin kontrolünden çıktı. Kavşak yakınında bulunan bezin istasyonunun önüne devrildi. Facianın eşiğinden dönüldü.

Gaziantep’ten Denizli’ye İplik Getiren Tır Çivril’de Kaza Yaptı!

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yaralı sürücü M.E. aracından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Çivril Hilmi Öz Devlet Hastanesine oradan da Denizli’ye sevk edildi. Sürücünün vücudunda kırıklar olduğu ama hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

El Birliği İle Dorsedeki İplik Boşaltıldı

Gaziantep’ten Denizli’ye İplik Getiren Tır Çivril’de Kaza Yaptı1

DENİZLİ’DE YOLCU OTOBÜSLERİ DENETLENDİ DENİZLİ’DE YOLCU OTOBÜSLERİ DENETLENDİ

Öte yandan kaza yapan tır olay yerinden kaldırılması için dorsesinde bulunan ipliklerin boşaltılması için vatandaşlar kolları sıvadı. Mahalle sakinlerinin el birliği ile tırın dorsesi boşaltıldı, tır çekici ile olay yerinden kaldırıldı.